Chelsea Clinton (31) nedávno čelila spekulacím, že se jí rozpadá manželství s Marcem Mezvinskym. Aby dohady vyvrátila, chodí se svým mužem do společnosti a všude se honosí se svým snubním prstenem. Přesto přátelé jejich uměle vytvářené štěstí prokoukli. Deník Daily Mail vydal zprávu o tom, že se všichni bojí o Marcovo psychické zdraví.

Nejspíš za krizi i za Marcův stav může hlavně odpor a nenávist rodičů Chelsea, slavných osobností na americké politické scéně - Hillary a Billa, k Marcovu otci. Rozpor mezi exprezidentovou famílií a bývalým kongresmanem Edem Mezvinskym za stát Iowa, který si odseděl nějaký čas ve vězení za zpronevěru, přidělává mladému manželskému páru nejednu vrásku.

Clintonovi nenávidí Marcova otce

Tchán a tchyně Clintonovi prý požadovali, aby Marc přetrhal veškeré vazby se svým otcem. Daily Mail cituje Markovu nevlastní sestru Margot: "Od té doby, co tahle situace s Clintonovými nastala, je Ed velmi nešťastný. Všichni se k němu chovají příšerně." Soused, který bydlí vedle Eda Mezvinského dodal: "Strašně zhubnul a vypadá neupraveně."

3 měsíce bez ženy

Jeho syn Marc řeší nemilou situaci mezi rodinami, která možná zaviní krach jeho vlastního manželství, dost svérázně. Opustil své dobře placené zaměstnání a na tři měsíce se vydal na hory do Wyomingu jen se snowboardem. Bez své ženy Chelsea.

Mluvčí rodiny Clintonových popírá, že by mezi mladými novomanželi byla nějaká krize. Chelsea se teď znovu snaží zapojit svého manžela do společenského života a všude vychvaluje dárky, co od něj dostala.

Pár se bral loni v červenci a jejich svatba byla přezdívána jako americká královská svatba. Její náklady se totiž vyšplhaly na 5 milionů dolarů. Že by bylo na krach manželství brzy?

Fotogalerie
3 fotografie