A krásná Brazilka přiznává, že by teď nejraději seděla doma, zahřívala krb a vařila dobroty milovanému manželovi Tomu Bradymu.

 

308798:gallery:true:true

 

„Jsem šílená do dětí… Jsem adoptivní matka… A tuto zkušenost mám už dva roky,“ svěřila Gisele v rozhovoru pro brazilskou televizi Fantastico o svém vztahu s manželem a jeho téměř dvouletým synem Johnem, kterého Bradymu porodila bývalá partnerka Bridget Moynahanová.

Nevlastního syna prý miluje hvězda filmu Ďábel nosí Pradu stejně jako jeho otce – vlastního manžela. „Myslím, že jsem potkala tu pravou osobu, partnera, parťáka. Věděla jsem, že se vezmeme, rok a půl předtím, než jsme se fakt vzali. Cítila jsem to. Srdce mi to šeptalo,“ dodala Bündchen.

 

Gisele Bundchen
Autor: Youtube.com

 

A život s Bradym změnil také k nepoznání životní styl pracovně velmi vytížené modelky, která dosud milovala nade vše společenský život smetánky. „Musela jsem být pořád někde mezi lidmi, pořád pracovat. Teď si to ale rozmyslím dvakrát, třikrát i čtyřikrát. Takže dělám jen věci, které chci opravdu dělat. Raději zůstávám doma. Můj velký manžel vyhrává. V tomto vztahu je pro mě důležitá rodina. Teď si tvořím svou vlastní rodinu… Já jsem rak. Chci zůstávat doma, vařit manželovi a relaxovat. Člověk musí poslouchat své srdce,“ dodala Gisele.

308797:gallery:true:true