Jak se cítí Susan, když se z ošklivého nepolíbeného kačátka přes noc stala superstar? „Už nikdy nebudu sama,“ směje se Susan, která po písni I Dreamed a Dream z muzikálu Bídníci ve vysílání show Larryho Kinga bezchybně vystřihla song z filmu Titanic My Heart Will Go On.

VIDEO: Susan zpívá ústřední píseň z filmu Titanic

Od okamžiku, kdy se Susan v televizi objevila, uběhl teprve týden. A video ze soutěže již na internetu obletělo svět. „Ještě nikdy jsem neslyšela, že by se video dalo sdílet na internetu,“ divila se Susan, když jí oznámili, kolik lidí ji už zná.

V Kingově show se Susan mimo jiné přiznala, že ještě nikdy nebyla políbena, ale rázem s jistotou dodala: „Teď již určitě nebudu sama!“

Jakou šanci má však tak trochu neohrabaná Susan uspět v divokém prostředí nemilosrdného showbyznysu? Šťouravý Larry King se Susan zeptal, jestli změní svůj účes, či styl oblékání..

Fotogalerie
12 fotografií


„Proč bych se měla měnit? To bych už pak nebyla já,“ odmítá jakékoli změny své vizáže či chování Susan. A Piers Morgan, jeden z porotců soutěže, přikyvuje. „Má šarm a kouzlo a to je to, co dělá Susan zkrátka neopakovatelnou,“ říká Morgan. „Je to skvělá žena, do které se každý zamiluje,“ dodává.

Pozvání na schůzku již Susan přeci jenom přišlo. A to přímo od jednoho z nejdůležitějších lidí světového showbyznysu, producenta Simona Cowella, který je předsedou soutěžní poroty. Morgan však okamžitě přispěchal se svou pozvánkou. „Rád bych vás pozval na večeři, Susan.“ „Přijímám,“ opáčila mu zpěvačka.

Morgan se také omluvil za to, že se jí při vkročení na jeviště posmívali. „Mysleli jsme, že váš výkon bude spíš tragickomický,“ přiznal trochu zahanbeně Morgan. „Ale nikdy jsem nezažil větší překvapení. aby tak neobyčejný hlas vlastnila taková osoba, u níž by to málokdo neočekával,“ dodal Morgan.

Interview se Susan Boyle v Show Larryho Kinga

Přes všechnu popularitu zůstává Susan skromná a trochu nejistá. „Jsme teprve na začátku soutěže a postupujeme jen dětskými krůčky kupředu. Za každý den, co jsem v soutěži, jsem neskutečně šťastná a vážím si toho, i když vím, že to nemusí trvat věčně,“ uzavřela žena, jejíž jméno zná téměř celý svět.

A co vy, čtenáři? Šli byste se Susan Boyle na rande? Záleží vždy jenom na vzhledu? Má Susan šanci zvítězit? Diskutujte! Zajímá nás váš názor!