"Žena utrpěla viditelná zranění a jako útočník byl identifikován Brown," přiznala policie s tím, že odmítá přesně identifikovat, na koho zpěvák zaútočil, protože v případě domácího násilí vždy chrání identitu oběti. Rihanna ale vše svěřila přátelům a na předávání Grammy jí Paula Abdul přála brzké uzdravení.

Vše se mělo odehrát v půl jedné ráno v neděli 8. února, kdy policií nejmenovaná dívka zavolala na policii a oznámila tam fyzické napadení. Toho se měl dopustit devatenáctiletý černošský zpěvák Chris Brown.

"Identita oběti domácího násilí nebude zveřejněna. Každé oběti domácího násilí je zaručeno utajení,“ uvedl pro list Los Angeles Times mluvčí policie.

Jak dopadlo vyhlášení cen Grammy? Čtěte zde!

O triumfálním návratu Whitney Houston čtěte zde!

"Pan Brown a domnělá oběť se dostaly do hádky. Poté, co on zastavil své auto, Brown a dotyčná žena vystoupili a jejich spor ještě eskaloval. Žena utrpěla viditelná zranění a jako útočník byl identifikován Brown,“ dodala policie.

Při příjezdu policie k Rihannině domu už nebyl Brown přítomen, z místa činu ujel. Oba přitom měli vystoupit na předávání Grammy, ale kvůli incidentu bylo vše na poslední chvíli zrušeno.

"Slyšela jsem trochu zmatené informace o tom, co se stalo. Já můžu jen říct, že doufám v Rihannino brzké uzdravení. Je to moc milá holka,“ prohlásila na předávání Grammy Paula Abdul.