Megashow by se měla podle www.madonna.com odehrávat v přírodním amfiteátru na pražském Chodově.

Turné Sticky & Sweet vydělalo Madonně v loni 281,6 milionu dolarů (5,9 miliardy korun) a stalo se nejvýnosnější koncertní šňůrou roku 2008.

Fotogalerie
6 fotografií

Koncerty v rámci turné vycházejí především z písní na zpěvaččině nejnovějším albu Hard Candy. Kromě nich ale zazní i řada jejích hitů z minulosti, například Like A Prayer nebo Ray Of Light. V rámci show se na pódiu objeví i závodní automobil-veterán či cikánská kapela, Madonna předvádí i "virtuální" duet s americkým zpěvákem Justinem Timberlakem.

Poprvé a zatím naposledy vystoupila Madonna v České republice v roce 2006 v rámci turné The Confessions Tour. Vstupenky na dva koncerty byly vyprodány během několika minut. Termín prodeje vstupenek na letošní pražský koncert není zatím znám.

A na jaké písně se tentokrát můžeme těšit? Setlist z roku 2008, který však letos může být inovován:

Candy Shop - Beat Goes On - Human Nature - Vogue - Die Another Day - Into The Groove - Heartbeat - Borderline - She's Not Me - Music - Rain / Here Comes The Rain Again - Devil Wouldn't Recognize You - Spanish Lesson - Miles Away - La Isla Bonita / Lela Pala Tute - Doli Doli - You Must Love Me - Get Stupid - 4 Minutes - Like A Prayer - Ray Of Light - Hung Up - Give It 2 Me

Ukázky z turné můžete vidět zde:

La Isla Bonita s cikánskou kapelou na Live Earth 2007: