Pod vedením osobního trenéra Michaela Andersona dříve Jessica šest dní v týdnu dřela jen proto, aby se za velké peníze stala tváří a tělem hned několika oděvních a kosmetických firem. Pak ale dala cvičení a dietám vale a její bezchybná postavička se stala minulostí.

Fotogalerie
7 fotografií

Dnes je z ní pořádná boubelka a dala se na cestu country zpěvačky. Odborníci se shodují na tom, že za tak významnou změnou v životě Jessiky je její rozvod s Nickem Lacheym, který následoval po třech letech manželství. Zpěvačka a herečka pak začala chodit s texaským fotbalistou Tonym Romou a podlehla příjemně uvolněnému a zahálčivému jižanskému stylu. Grilování na zahradě, bifteky, hamburgery, žebírka, pivo a domácí pohodička jí najednou připadaly mnohem přívětivější než zapocené tělocvičny.

Začala nabírat kilo za kilem a to při jejím maličkém vzrůstu začalo být hned vidět. A ve svém novém životě a plnějších tvarech našla dokonce zalíbení: „Jsem raději baculatější než vyhublá. Být pořád štíhlá a hlídat si postavu je neuvěřitelně psychicky a fyzicky ubíjející,“ uvedla Jessica v rozhovoru pro časopis Harper’s Bazaar. Zaměřila se i na jinou kariéru. V Holly woodu dostává už jen štěky, s popem sekla a dala se na country music. Uplynulý víkend propagovala své nové album Do You Know na koncertech na Floridě.