Iveta Bartošová se strašně bála bolesti. Když byla před třemi lety na operaci klíční kosti, kterou si zlomila po nočním pádu v Rychtářově domě, byla v úplně stejném stavu. Blábolila, nedokázala artikulovat, mluvila pomalu. Tehdy taky po operaci brala léky na bolest, protože tvrdila, že ji jizva stále bolí.

Letos v lednu podstoupila operaci zubů a rekonstrukci čelistní kosti. Od té se hrozivý scénář pádu do závislosti na prášcích začal znovu naplňovat do posledního puntíku. Týdny tvrdila, jaké má bolesti. Kvůli nim rušila jeden koncert za druhým. Když nářky o pooperačních bolestech zubů ne a ne skončit, vložili se do toho svým vyjádřením lékaři ze stomatologické kliniky, kde jí zákrok provedli. „Pacienti, kteří tento zákrok podstoupí, mohou během deseti dní zcela normálně jíst,“ podotkl primář kliniky MUDr. Roman Kadlec. Narážel zřejmě na to, že Iveta neustále prohlašovala, že od ledna mohla jíst pouze kaše a polévky, a proto hubla.

Nyní však promluvil spoluhráč z kapely, která Ivetu měla na koncertech (které se nikdy nekonaly) doprovázet. Iveta byla závislá na lécích, které v sobě měla téměř permanentně. „Dřív na zkoušky chodila včas, ale pak už toho nebyla schopná, věčně byla sjetá. Říkali jsme jí, ať to nebere, Iveta to ale popřela, i když jsme to na ní samozřejmě poznali,“ řekl serveru Super.cz bubeník Jiří Jirsa.

Kvůli závislosti na lécích také odmítala prý stravu. Vůbec nejedla, jenom do sebe lila litry kafe. „Vrcholem bylo, když přijela na zkoušku v úplně nemožném stavu autem. Vůz zaparkovala úplně nesmyslným způsobem. I v těch stavech řídila! Rozhodl jsem se ji raději odvézt, aby se jí nic nestalo. Byla silně rozrušená,“ řekl dál Supru Jirsa.

Video
Video se připravuje ...

DŮKAZ: Iveta pláče na pokraji zhroucení... Opravdový stav jejich manželství! FTV Prima