Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Premiérové díly Prostřena se vrací: Tentokrát vaří i Láďa Hruška! Dojde na pověstné kuřecí kůžičky?

/
  • Premiérovým dílům Prostřena bude kralovat Láďa Hruška!
    29. srpna 2022 ● 13:00

    Na obrazovky televize Prima se v pondělí 29. srpna vrací premiérová Prostřena. A začínají skvělou sešlostí lidí, kteří mají co do činění s pořadem Vychytávky Ládi Hrušky. Moderátor Láďa Hruška (44) se totiž utká se čtveřicí soutěžících, s nimiž se sejde u jednoho stolu, aby předvedli, jak jim jde vaření. Vychytané Prostřeno je tady!

    Speciál tohoto týdne bude vychytaný. Doslova a do písmene. Hned pondělním hostitelem totiž bude moderátor Láďa Hruška, u jehož stolu se sejdou tři ženy a další muž. A je nutno podotknout, že všichni budou velmi překvapení. Jak si vychytané Prostřeno! užijí, komu to u plotny půjde nejlépe a jaké triky zaujmou ostatní? Jak s kartami zamíchá úkol týdne, kterým je příprava nejlegendárnějšího a nejvychytanějšího receptu z pořadu Vychytávky Ládi Hrušky? Komu se povede zakomponovat jej do menu tak, aby si ostatní nevšimli, že jde o „něco navíc“? Dojde na spory, nebo bude u stolu vládnout pohoda a klid?

    Jedno je jisté – premiérové Prostřeno! bude zajímavé od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude mít grády. I ta bude totiž do detailu vychytaná. Ale nebude ani nouze o napětí!

  • 1.

    Pondělí - Láďa Hruška

    První odvážný není nikdo jiný než Láďa Hruška. Ten se nebojí poodhalit své soukromí nejen před hosty, ale i před diváky, když hosty pozve k sobě domů – do malého, ale vychytaně útulného bytu v Praze. Láďa pochopitelně vsadí na své osvědčené recepty, když připraví špenátové minikarbošky, polévku z Ledového království, husokuřátko z jednoho pekáčku s petrželkovým knedlíkem a krtečka ve skleničce. Kromě polévky jsou to všechno osvědčené recepty, které Láďa vaří často a objevily se v jeho pořadu. Studená polévka je premiéra, ale Láďa si s ní hravě poradí.

  • 2.

    Pondělí - Láďa Hruška

    Láďův byt je docela malý, a tak se Láďa chystá prostřít na terase na střeše. Jenomže jeho plány ohrozí nevyzpytatelné počasí. Nad Láďovým bytem se honí mraky a bouřkové přeháňky. Všechno ale nakonec dobře dopadne, po předkrmu, který hosté ochutnají v bytě, se přesunou na terasu a užívají si nejen krásného výhledu, ale i příjemného počasí. V přítomnosti slavné osobnosti ale dojde i na nervozitu a společenská faux pas. Kdo se splete a dárky bude dávat dalšímu hostovi, ne hostiteli? 

    Video
    Video se připravuje ...

    Pondělní Prostřeno!: Česneková vychytávka Ládi Hrušky FTV Prima

  • 3.

    Úterý - Marcela

    Druhá v pořadí se k plotně postaví důchodkyně, lektorka a mentorka Marcela Chadžijská. Milovnice zdravé kuchyně není v Prostřeno! poprvé, už si to zde jednou vyzkoušela. Svěří se s tím ostatním, anebo si to nechá pro sebe? A co její menu? Tentokrát chystá menu bez masa. Představí salát s tuňákem a křepelčími vejci, zeleninovou polévku, vegetariánské plněné papriky a banánovou žemlovku. Zaujme však především vegetariánským masem. Z čeho se vlastně vyrábí? Je to vůbec ještě maso? Komu chutnat bude, komu ne? 

  • 4.

    Úterý - Marcela

    Marcelka prostře v garáži, kterou si po prodeji auta vymalovala a pořádá v ní sezení s kamarádkami. Zábava bude léčitelská, Marcelka svým soupeřům ukáže jednu ze svých léčitelských technik. Láďa se pomocí ní bude snažit zbavit svého komplikovaného vztahu k žemlovce. Tvrdí totiž, že má blok, a žemlovku on prý zkrátka nepozře. Podaří se Marcele metodou ANO – NE Láďu odblokovat? A jak si na netradiční žemlovce pochutnají ostatní?

    Video
    Video se připravuje ...

    Úterní Prostřeno!: Láďa versus zemlbába FTV Prima

  • 5.

    Středa - Miroslav

    Ve středu předvede, co u grilu dovede, milovník motorky a grilování Míra Vobrouček. Ten doufá v dobré počasí - a celé menu připraví a také podává venku. Hosté sezení v pergole v horkém dni ocení. Míra připraví kanapku s uzeným lososem, polévku z pečeného česneku, grilované maso - prsa z volně žijícího iberijského prasete, kukuřičný chlebíček a ovocný crumble. Po úterním dnu bez masa se hosté k Mírovi těší a dorazí hladoví.

  • 6.

    Středa - Miroslav

    Zdá se že se Míra trefí do černého. Hostům učaruje už první chod a dožadují se přídavku. Hostitel je ale nekompromisní a podává rovnou polévku. U hlavního chodu hosté pochopí, proč jim Míra nechtěl přidat. Mají pupíky nacpané k prasknutí. Obzvlášť Láďovi chutná a jí hodně rychle. Vyhraje závod o to, kdo dojí první? Nakonec dojde i na vylizování talíře. Jediné zklamání přinese dezert, kdy některým nesedí uzená chuť dezertu.

    Video
    Video se připravuje ...

    Středeční Prostřeno!: Vylizování talíře FTV Prima

  • 7.

    Čtvrtek - Tereza

    Ve čtvrtek bude o vítězství bojovat maminka na mateřské dovolené a lektorka pole dance Tereza Seidlová. Připraví dýňové špalíčky s pikantním dipem, hráškový krém s bylinkovým olejem a krutony, kuře na paprice s pečenými paprikami a naloženými jalapeňos, a dort s malinovou ganache a vanilkovým krémem, zdobený jedlými květinami. Menu zní velmi lákavě, bude dobré i na talíři? Tereza si chystá dort a další složité věci, a tvrdí, že se smyslem pro humor se dá zvládnout všechno. Proč sundává kůži z kuřete? Využije snad kůžičky nějak dál? 

    Video
    Video se připravuje ...

    Čtvrteční Prostřeno!: Kůžičky jako od Ládi Hrušky FTV Prima

  • 8.

    Čtvrtek - Tereza

    Tereza své soupeře pozve k sobě domů. Kdo si užije šmejdění a do jakého parfému se zamiluje Láďa? Kdo si neporadí se stylem konzumace dýňových špalíčků, a koho dostane Terčina zábava v podobě pole dance? Jak tento sport půjde Láďovi? Tereza je však dáma předvídavá, a tak má zábavu i pro pány - ti si budou moct vyzkoušet střelbu ze vzduchovky. Zábavou tedy zaboduje - zohlední ji ovšem její protihráči při hodnocení?

  • 9.

    Pátek - Radka

    Páteční vaření a také kutění si vezme na starost scenáristka a také kutilka Radka Hamáčková. Kromě toho pracuje jako scénografka. Láďa ví, že Radka je vyznavačkou zdravé kuchyně, a tak očekává odlehčené menu plné zdravých surovin. A to se také vyplní. Radka si troufá na domácí chléb s bylinkovým máslem, bramboračku, zeleno-oranžovou dobrotu a drobenkový koláč s vaječným koňakem. Menu, až by se jeden oblizoval - ostatně Láďa si s sebou přinese krabičky na zbytky... 

  • 10.

    Pátek - Radka

    Poslední večer je nálada víc než uvolněná, nikomu tedy nevadí, že chleba bude ještě teplý a bude se muset čekat, až vychladne. Zábava bude pochopitelně kutilská, a Radka představí Láďovu dílnu, tedy prostor, kde se natáčí Vychytávky. U stolu se bude probírat leccos, třeba i antiparazitikum v podobě černé soli. Komu to bude vadit? Láďovi přece… Dárek v podobě "vaječníkového" koňaku ovšem odbourá nejen Láďu, ale i štáb... V pátek je ale každý zvědavý hlavně na jedno - jak tento týden dopadne a kdo to vyhraje...

    Video
    Video se připravuje ...

    Páteční Prostřeno!: Nevhodná témata u jídla FTV Prima

  • 11.

    Prostřeno!

    Namlsali jsme vás? Pak se dívejte od pondělí do pátku vždy od 17,50 na FTV Prima, nudit se rozhodně nebudete.

    Fotogalerie
    12 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy