V nové epizodě se setkáme s rodinou ze Sloupnice, Andreou (30), Pavlem (33), Natálií (10), Tondou (11) a Vojtou (4). Manželé se poznali před třinácti lety. Zakoupili dům, který společně rekonstruují. Andrea se ovšem zakoukala do partnerova bratra, od té doby prožívají krizi. V rámci Výměny jsou zvědaví, zda si budou chybět. Pavel podle jeho ženy doma nepomáhá a všechno je na ní.

Video: Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala! Petr Macek, Lukáš Červený

Na druhé straně poznáme Moniku (21), Dominika (26) a Deana (21 měsíců), kteří žijí v Ostravě. Partneři se znají tři a půl roku, ale jejich vztah není úplně ideální. Mají problém se shodnout a na základě toho vznikají hádky. Dominikovi vadí, že Monika potřebuje ve všem popohnat, a Monika má zase pocit, že partner s ničím nepomáhá.

Obě náhradní manželky si v novém, dočasném obydlí celkem dobře zvyknou, ale narazí na několik nedostatků. Hlavně Monika. Malého Vojtu totiž při jídle bolí zuby, protože je má zkažené, a kdy byl naposledy u zubaře, si ani nevzpomene. Synkovo trápení tatínkem, zdá se, příliš nezacloumá, a závažné situaci se jen zasměje. Podaří se náhradní mamince tento problém vyřešit?

VIDEO: Výměna manželek: Absence zubaře!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Absence zubaře! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií