Na otřesné bydlení v rozpadlém a starém mlýně uprostřed lesů vzpomíná náhradní maminka Iveta nerada. Vadilo jí, že introvert Dan nedodržoval základní hygienické podmínky.

"Myslím, že si Dan ani nečistil zuby. Ten neměl ani kartáček, takže ten nějakou hygienu vůbec neměl," přiznala po odvysílání Výměny manželek.

Podle ní také škodil dětem svým chováním. Nepochopitelně je strašil nesmyslnými historky o bubácích, a chlapci tak žili v neustálém strachu. Ani o jejich výchovu se příliš nezajímal.

"On byl celý den tichý, nemluvil, seděl na místě a děti, když zlobily, tak se zničehonic zvedl, začal strašně po nich sprostě křičet a bil je takovým stylem, že je uchopil za hlavu, dal je do vzduchu a třásl s nimi. To bylo příšerné," popsala TN.cz šokovaná Iveta, která se svou rodinou žije v luxusním dvoupatrovém domě v Ostravě.

Danově manželce by radila, ať se pro dobro všech sebere a s dětmi uteče daleko pryč z lesa. Přizpůsobivá Věrka na jejich způsobu života nehodlá nic měnit. Jen s partnerem shání volnočasové kroužky pro agresivního Daníka, aby se vybil. Bez auta je ovšem obtížné se z lesa někam dostat. Doufají, že pořízením nového vozu se vše změní k lepšímu.

VIDEO: Výměna manželek - Jak přežije Iveta 10 dní ve starém mlýně v lese?

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek - Jak přežije Iveta 10 dní ve starém mlýně v lese? archiv TV Nova

Fotogalerie
29 fotografií