„It’s My Life! To je můj život, to jsem já... Jen já vím, kdo jsem, co chci a co si myslím!“ napsala Machálková na sociální síť a dodala, že jsou v písni obsažená velmi důležitá sdělení. Očividně pro ni byla čest ztvárnit právě tohoto interpreta.

Je ovšem otázka, jestli jí nadšení vydrží i nadále. Zejména poté, co byl její výkon v komentářích na Facebooku značně ztrhán. „Leono, že neumíte tančit, to jsme viděli ve StarDance. Ale že neumíte zpívat, to je mazec. Pro vás neskutečný trapas, když i herečky zpívají lépe než vy,“ stálo v jednom z nejdrsnějších komentářů. Ani další ovšem nebyly o nic moc lichotivější.

„Starý, ohnutý, vyzáblý Bon Jovi, který přišel o hlas. Paní Machálková tuhle soutěž neměla brát.“ Na přetřes přišly dokonce i názory, podle nichž vystoupení zcela „zabilo“ píseň i samotného Bon Joviho, načež se našli tací, kdo podobně okomentovali proměnu Leony v Britney Spers (35). „A na Madonu snad zůstaňte doma,vyjde to nastejno,“ zněl pak další z drsných vzkazů.

Velký počet diskutérů pak zpěvačku označil za celkově nejslabší článek této řady. V tomto smyslu se vyjadřovali i lidé, kteří proti Machálkové nic nemají a dokonce se jim coby muzikálová hvězda vždy líbila. „Nemůžu si pomoct. Přijde mi tam ze všech nejhorší,“ nechápou někteří. „Celkem blbý, že ji přezpívá i přetančí miss,“ naráželi pak v komentářích na překvapení soutěže v podobě talentované modelky Jitky Boho (25).

VIDEO: Jaké má Leona vztahy s dětmi Bořka Šípka?

Video
Video se připravuje ...

Leona Machálková: Jaké má vztahy s dětmi Bořka Šípka? Je dobrá vůle... David Turek

 

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ZDE>>

Fotogalerie
45 fotografií