Už během vysílání dané série se o Karlovi začalo spekulovat, že je herec a své postižení a život podivína jen předstírá. Teď to vypadá, že tomu tak skutečně bylo a propracovaný podvod na Primu zinscenoval Kazma, který na Karla nepřímo upozornil v upoutávce na svůj pořad.

Byli jste toho všichni součástí, jenom to ještě nevíte. A za tohle nás zavřou!“ zazní v upoutávce.

Ve videu se objevuje byt, ve kterém Karel přivítal v Prostřeno své hosty. Navíc je tam viditelná silueta člověka, který připomíná zmíněného ajťáka se sluchátkem „hands free“ v uchu. Tady se vyskytuje další indicie. Je možné, že Karel po celou dobu natáčení sluchátko nesundal, a známý vtipálek mu tak mohl diktovat, co má v pořadu dělat a jak se chovat.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? FTV Prima

Navíc budova, ve které Karel údajně učil seniory zacházet s počítači, je téměř totožná s místnosti v redakci, ve které vtipálek pracuje. Jen byl vyměněný stůl a odstraněny židle.

Televize Prima by nebyla první, kdo by se nechal od tohoto moderátora napálit. Na jeho nejapných žertech pohořela také Česká televize. V únoru 2015 Kamil Bartošek nastrčil do přímého přenosu Českého lva dvojníka Jima Carreyho. Bohužel jeho podoba byla pro mnohé tak důvěryhodná, že ho moderátorka Lucie Výborná skutečně přivítala jako amerického herce a režisér Jan Svěrák se s ním dokonce chtěl vyfotit.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

Video
Video se připravuje ...

Pondělní Prostřeno: Podivín Karel trpí zvláštní nemoci! Nutí ho nadávat! FTV Prima

Vše o podfuku v pořadu Prostřeno! čtěte ZDE

Fotogalerie
19 fotografií