Michaela Sirotková pracuje v call centru a do všeho jde po hlavě. Navíc je jejím jediným cílem výhra. Se svým manželem je 12 let, společně vychovávají dvě dcery ve věku třináct a devět let a nejmladšímu synovi jsou čtyři roky.

I když je Michaela až moc upřímná, jednu věc před svými soupeři raději tají. Před kamerami totiž před lety zmlátila vlastního manžela. „Tomáši, srovnej se, nebo tady s tebou třísknu a půjdu do hajzlu! To sis myslel, že když budeš kmitat před Vendulou a před kamerami, takže co?“ křičela na svého muže před kamerami v pořadu Výměna manželek v roce 2012.

Video
Video se připravuje ...

Závěrečná hádka a první facka v historii Výměny manželek TV Nova

Pak také přiletěla první facka v historii oblíbené reality show. „Sedni si a budeš poslouchat. Jak je možný, že jsi našel během šesti dnů práci a během šesti let se mnou jsi práci nemohl najít?“ ječela na svého chotě rázná Michaela. Výměna manželek pro ni tehdy byla nadějí, že se její manžel změní.

V Prostřenu ji nakonec její soupeř Lukáš Pernica (30) pozná a Míša z toho radost mít nebude. „Vůbec mě neznáš, děláš tady machra a budeš na mě kydat hnůj? Lukáši, by ses měl nad sebou trochu zamyslet,“ vyjede na něho Sirotková, která během týdne z neznámých důvodů změnila barvu vlasů na světlejší odstín. Co dalšího před kamerami ještě předvede, sledujte každý všední den v 17.35 na FTV Prima.

Fotogalerie
9 fotografií