Pan Reeh je sice bývalý majitel penzionu a restaurace, přesto však v pořadu TV Prima soutěží jen s polotovary. Své spolustolovníky sice ošálí pomocí menu, v němž láká na jednotlivé chody pomocí honosných názvů, ovšem na stole pak „skutek utek“.

Coby předkrm totiž zapeče kupovanou cereální kaiserku, místo drůbežího vývaru s vajíčkovým kapáním předloží hostům jen obyčejnou polévku z pytlíku, do které přidá vejce. Sladkou tečku pak v jeho podání představuje rozmrazený jablečný štrúdl.

Co na to asi řeknou ostatní soutěžící? Možná že nic, jelikož Jirka z Hradce jim neplánuje své „vychytávky“ vůbec prozradit. „Nebudu prozrazovat, že vařit neumím. Docela těším, jestli to moje rozluští a zda poznají, jakým způsobem to lepím a z čeho je to dělaný,“ mne si ruce vypečený účastník kulinářského pořadu.

„Nepřiznám nic – jen to, že jsem musel koupit listové těsto... Jinak jsem to jako dělal doma,“ plánuje Jiří, jak své kolegy napálí. Zda mu skutečně tento plán vyjde, nebo hosté přece poznají, že si práci značně ulehčil, se dozvíme v pátečním díle Prostřena!.

Fotogalerie
8 fotografií