Pouhých jedenáct dní setrval na pustém ostrově Rizwan Shabir (27). Muslim pocházející z anglického Bradfordu, jenž leží v hrabství West Yorkshire.

Bývalý zápasník v kleci a majitel obchodu s mobilními telefony vzdal boj kvůli tomu, že ho obklopovaly ženy, které byly oděny pouze do titěrných bikin!

Do reality show The Island (Ostrov), v níž jsou soutěžící odkázáni na pospas přírodě na exotickém ostrově, šel Shabir s nadějí, že pronikne ještě víc do své víry a bude vzorem pro ostatní britské muslimy.

Jenže kamenem úrazu se pro něj stala společnost polonahých žen! Řada, do níž se otec tří dětí přihlásil, byla poprvé smíšená. V dřívějších epizodách byly ženy a muži na dvou odlišných ostrovech. No a tuto novotu mladý muslim, kterého jste v pořadu mohli vidět modlit se pětkrát denně, jaksi neunesl…

„V podstatě jsou kolem mne polonahé ženy, což by v mé kultuře a náboženství nemělo opravdu být,“ vysvětlil svůj odstup ze soutěže Shabir DailyMail.

„Jsem muslim – nejsem zvyklý žít se ženami, které jsou polonahé. Je to těžší, než jsem si myslel, že bude,“  prozradil Shabir a se soutěží se rozloučil.

Fotogalerie
5 fotografií