Až nudně usedlému primáři Mázlovi z Ordinace v růžové zahradě narostla v nové show křídla. V prvním dílu pobavil v roli ztřeštěného zpěváka Daniela Nekonečného (49), a druhý už dokonce vyhrál poté, co se představil v masce černošského zpěváka a trumpetisty Louise Armstronga s jeho šlágrem What A Wonderful World.

Video
Video se připravuje ...

Tohle jste viděli? Petr Rychlý v neskutečném převleku za Louise Armstronga! TV Nova

Hodiny v maskérně, během kterých z něj barvami, latexem a obřími bílými zuby udělali černocha jako poleno, se zkrátka vyplatily. A ocenil je i divák – novácká »Tvář« o sobotním večeru jednoznačně pobila i vyhlašování České Miss!

Ve 22:09, kdy přišlo na řadu Rychlého číslo, visel na obrazovce očima milion a 346 tisíc diváků (!) a i průměrná sledovanost (978 tisíc dospělých diváků) pak byla o 204 tisíc vyšší než u České Miss vysílané na Primě.

Rychlý zpíval legrační angličtinou, protože sám neumí ani slovo a vše se učil jen foneticky. K tomuto svému "handicapu" se sám předem přiznal a diváci tak jeho snahu o správnou výslovnost ocenili. Na konci pořadu se pak kdekdo zasmál, když si Rychlý vylosoval dalšího člověka, kterého bude mít za úkol ztvárnit. Byl jím totiž herec Antonio Banderas (55), který zpívá španělsky. Petr se tak bude muset šrotit text zase v dalším jazyce.

Podívejte se na další senzační proměny z minulého dílu!

Video
Video se připravuje ...

Holišová jako Beyonce TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Chýlková jako Madonna TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Pazderková jako Vondráčková TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Mišík jako Elvis TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Kraus jako Adele TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií