Jestli si současní VyVolení myslí, že po hysterických záchvatech Vladka či nechutném striptýzu homosexuálního Ládíka je ve vile už nic nemůže překvapit, velmi se mýlí. Tak trochu čekají návštěvu, která za nimi pravidelně chodí po každém pátečním duelu.

Jenže vůbec netuší, jakou exhibicionistku budou muset přivítat dnes večer. Do vily totiž za nimi míří barová tanečnice Regina Holásková, která v první řadě pila svým spolubydlícím krev. Každému vmete do obličeje, co si myslí, a pro sprosté slovo a urážky nechodí daleko.

Nestydatá Nikol či Romana tak budou moci na své laické svlékání a svádění mužů rychle zapomenout. Dokonalý striptýz jim totiž předvede Regina, která se tím živí a jejíž nahé tělo v první řadě reality show viděl celý národ.

Regina si za sebou nese také dost divokou minulost. Po vypadnutí ze soutěže si našla přítele, porodila dceru, ale ani to ji nezkrotilo. S otcem dítěte se neshodla, a když ji obvinil z pronásledování, soud mu dal za pravdu a sociálka Regině dceru odebrala.

Regina si snažila vydělat nějaké peníze tancem u tyče, ovšem ani to jí nestačilo na základní živobytí. Nyní je na ni uvalena exekuce, kterou Regina nemá z čeho uhradit.

Fotogalerie
1 fotografie