Ať už je to cizí šefkuchař nebo dávný kamarád, Zdeněk Pohlreich nemá slitování. To dokázal i v Horoměřicích, kde zamířil do restaurace s názvem Modrá stodola. Po ochutnávce nejrůznějších jídel přišlo totiž nepříjemné překvapení. Kuchař, který mu "pochoutky" připravil, byl jeho spolužák. Ve škole se toho ale moc nenaučil.

Jídlo bylo hrozné. Předkrm, zvěřinová paštika, chutnal strašně a dokonce byl žluklý. Pstruh sice byl v pořádku, ale nudný a králík byl suchý. Prostě jídlo, které by žádný zákazník nechtěl dostat na stůl. "Za tohle, cos mi tady dneska nadělil, by ti pan třídní dal pěkně do čuni!," vynadal Pohlreich Vladimírovi.

Největší konflikt ale přišel ve chvíli, kdy pan Vladimír udělal zákazníkům syrový steak z lososa. V tu chvíli přišla na scénu majitelka restaurace. Ta totiž nemohla přenést přes srdce, že jim bylo jídlo vráceno do kuchyně, a se strávníky si šla vše pěkně vyříkat. Po menším konfliktu ale opět zašla hrdě do kuchyně a práskla vítězně talířem. 

Největší problém nakonec viděl Zdeněk Pohlreich v šéfkuchařovi, proto také doporučil majitelce, aby mu dala padáka. Jak to celé dopadne, se dozvíte už v pondělí na Prima family.

Fotogalerie
7 fotografií