Letní párty se změnila v divoké orgie. Stačí se podívat na fotografie, které poslal jeden z Adamcových kamarádů, který z pochopitelných důvodů nechce být jmenován. Finalista SuperStar se na nich baví jako muž bez zábran.

Kouří, přímo z lahve se napájí fernetem, ukazuje paroháče...Je rozjetý a svá intimní místa skrývá jen za keřík. Navíc ho objímá kamarád, který mu strká ruku do trenýrek. A zdá se, že Košičanovi nic z toho nepřekáží.

„Lukáš byl pořádně opilý. Fotky jsou z párty na chalupě v turistické oblasti Soroška na východě Slovenska,“ napsal do emailu jeho kamarád.

Nový Čas se na celou situaci zeptal hlavního protagonisty. „Byla to akce asi před čtyřmi roky. Na konci školního roku jsme šli na rozlučku, bylo tam hodně kamarádů. Proboha, bylo mi 20 let a dost jsme pili,“ vysvětloval Lukáš.

Baví se takto často? „Ne, ale jsou takové příležitosti v roce, které má každý člověk a někdy takhle dopadnou,“ dodal.

Vypadá to tak, že Adamec ví přesně, jak na sebe strhnout pozornost. Otázkou zůstává pouze to, proč se nechal osahávat stejným pohlavím, a to dokonce na intimních místech. „Je to momentka. Absolutně jsme to neřešili. Nic to neznamená. Měli jsme upito a bavili jsme se,“ okomentoval počínaní kamaráda klidným hlasem zpěvák.