To byl případ iluzionisty Zdeňka Kožíška a zpěváků Jozefa Pátroviče a Ivana Neumanna, kteří zkoušeli štěstí jak v primáckém Česko Slovensko má talent, tak v novácké Talentmanii. Sice měli dvakrát větší šanci uspět než ostatní soutěžící, ale bohužel trojice netalentů ani jednou nezabodovala.

Vymetači castingů

Zdeněk Kožíšek

Postarší pán byl nejčastějším účastníkem castingů show Talentmania. Objel každý, který se konal v České republice. V Hradci Králové předváděl své umění dostávat se z železných řetězů a na castingu v Praze přímo před kamerami metal kozelce na chodníku. Bohužel ani v jednom případě neohromil svým talentem, a proto se zřejmě rozhodl, že se s obdobným číslem pokusí prorazit v Česko Slovensko má talent. Tam to vyšlo a Zdeněk Kožíšek už příští týden vystoupí na konkurenční Primě.

Postarší eskamotér Kožíšek zkoušel své štěstí v Talentmanii. Tam sice neuspěl, ale pak vzali na konkurenční Primě.
Autor: archiv TV Nova a archiv TV Prima

Jozef Pátrovič


Neúspěch v Talentmanii sváděl na nepříznivé podmínky. „Po celodenním dni čekání jsem vypil studenou malinovku a ztratil hlas,“ vymlouval se porotě, když ze sebe nevydal ani hlásku. Proto jel zkusit štěstí do Brna a nakonec i do Prahy.

Po neúspěchu se vypravil do Česko Slovensko má talent a snažil se potěšit uši přítomných stejnou skladbou od Andrey Bocelliho – Time To Say Goodbye.

Ani zde ale 69letý důchodce netrefil tón, a už to šlo z kopce. Před očima publika a štábu se začal hádat a se třemi X od poroty odešel rozzuřen do zákulisí...

Pátrovič zkoušel také zpěv -skladbu od Bocelliho. Potom, co ho ale ani jedna porota z konkurenčních soutěží neocenila se s ní začal hádat.
Autor: archiv TV Nova a archiv TV Prima

Ivan Neumann

V Česko Slovensko má talent se sedmdesátiletý architekt uplynulou neděli předvedl jako nestárnoucí zpěvák, jehož koníčkem je neinvazivní plastická chirurgie. Víc než svým vzhledem chtěl ale porotu okouzlit operním zpěvem. Narazil. Porota ho vymetla v polovině jeho nezdařilého vystoupení a on potupně utekl z divadla.

Není se čemu divit, týden předtím se opakoval stejný scénář, ale na obrazovce televize Nova, kde se také vytahoval zázračným elixírem mladí. Opět pohořel na svém operním zpěvu. „Chyběl vám tam jeden tón,“ sjel jeho výkon Palo Habera.

Ivan chtěl okouzlit porotu vobou souzěžích svým operním zpěvem a zázračnými hlasivkami. Bohužel pro něj, ale jeho přesvědčení o kvalitě jeho zpěvu porota nesdílela.
Autor: archiv TV Nova a archiv TV Prima