Přímý přenos Suchánkovi a Genzerovi nesvědčil. Suchánka jeho vlastní "humor" zahnal do kouta! Místy se svým vtípkům smál pouze on sám. Když se zeptal publika, zda jeho vtipu rozumí, bylo to pekelně trapné.

Ale večer nebyl o nudných glosátorech. Šlo tu hlavě o talenty. Tanečník Matúš Pišný a dvanáctiletá operní zpěvačka Patricia Janečková se stali králem a královnou večera.

Záznam ONLINE:

22:50 - Náš ONLINE skončil, děkujeme za pozornost!

22:49 - Večer na Nově končí s lachtanem Melounem. Měl hádat postupující, ale nedařilo se mu. Věhlasu německé chobotnice Paula, která tipovala výsledky MS ve fotbale, nedosáhne.

22:44 - Absolutně čistý hlas poslal dál Patricii Janečkovou. Stává se absolutní vítězkou prvního semifinále. Dostala nejvíc SMS od diváků.

22:43 - Suchánek tvrdí, že Ondra Biel možná rozumí mobilním telefonům a mohl by postoupit. "Rozumíme si," táže se v sále Suchánek. Ne, nerozumíme ti, Suchánku. Je to absolutní zmar. Pokud se bavič zeptá po svém vtipu "Rozumíme si", je to zlé. V tu chvíli znervóznil i Genzer, neměl, co dodat.

22:41 - V reklamní pauze napomíná režisér Leoše Mareše, aby neodcházel do zákulisí. Chce se s ním dohodnout, jak proběhne závěrečná scéna.

22:35 - V duelech, kdy proti sobě šli Češi versus Slováci, tak se vždy smáli naši východní sousedé. Show Dance Company, Matúš Pišný a nejspíš i Patricie Janečková. Domácí prostředí pomáhá.

22:24 - Proti Bielovi stojí v posledním duelu křehká Patricia Janečková. Andělská tvář a božský hlas! Nádech a výdech - to je její taktika. Troška přiznal, že měl slzy na krajíčku. "Je mi ctí, že jsem s tebou v jedné soutěži," složila hold Banášová. "Já si tu napsal: Tak bacha. Jsi anděl, který spadl z nebe, zpíváš fantasticky," rozplýval se Habera. Janečková, které je dvanáct let, je spolu s Pišným hlavní hvězdou večera.

22:20 - Zpěvák Ondra Biel byl podle dvojky Mr. GS v křeči. "Zdálo se, jako kdyby šel z odběru tělní tekutiny, ale nemyslím krev. Dokonce to místy vypadalo, že na tom odběru ještě jsi," zkusil Suchánek, vědom si, že je již po 22 hodině, hodně oplzlý vtípek. Hláška moc nezabrala. Když nezabere na publikum ani košilatý fórek, je situace kritická.

22:17 - Dívky v publiku daly jasně najevo: Chceme ve finále krásné zpěváky, byť zpívají falešně. Ondra Biel má tedy šanci, ačkoliv byl podle Banášové i Habery v křeči.

22:11 - Jasně, největší hvězdou večera je zatím Pišný a jde dál! Možná je Pišný takový machr, že by mohl příští týden vystřídat glosátory Suchánka a Genzera a bavit lidi i slovem! Mr. GS jsou totiž neuvěřitelně nudní. Jejich trapasy se prohlubují každým dalším vstupem. Suchánka jeho vlastní "humor" zahnal do totálního kouta! Směje se mu místy jen on sám!

22:06 - Pišný se stal dnes večerem idolem dívek. Na postup to bude stačit. Nine Taps určitě končí.

21:54 - Pišný na sebe může být pyšný. Je to talent s velkým "T". Banášová i Habera se shodli, že takovou show ještě neviděli. "Bylo to geniální," nechal se strhnout Habera.

21:51 - Gumový génius Matúš Pišný ukazuje, že ho matka od dětství snad musela máčet v kaučuku. Jeho electro boogie působí na publikum jako kvalitní viagra. Ale je otázkou, zda mladé holky potřebují viagru...

21:47 - Stepařská skupina holek z Brna Nine taps Suchánka neuchvátila. Jeho dcera je prý mistryní ve stepování a on ťukání nožek o podlahu slyší po všech těch letech nerad. Suchánku, s tímto stylem humoru běž do TELE TELE!

21:38 - Turza jde dál. V Česku žije hodně lidí, kteří mají Smrtku rádi. Nebo jich je alespoň víc než těch, co mají rádi kola BMX.

21:35 - Banášová věří, že Smrtka možná v příštím kole ukáže striptýz. Ale z Turzova vystoupení jsou všichni na rozpacích.

21:28 - Reklamní pauzu využívá také dramaturg pořadu Vítek Pokorný. Jde za Suchánkem a Genzerem a říká jim nějaké připomínky. Faktem je, že jejich humor by nerozehřál ani ledního medvěda. Před necelou hodinkou posílali zpěváka Lebedu do Asie, nyní by si měli rozmyslet, zda tam nezmizí oni.

Fotogalerie
18 fotografií

21:27 - Reklamní pauzu využívá Leoš Mareš k sebepropagaci a rozdává několik podpisů.

21:23 - Pohřbí cyklovalčíček Smrtku? A co na to dvojka Mr. GS? "Jezdím z hospody stejně jako vy, ale nepamatuji si to," tvrdí Genzer a další slabý fórek dokazuje, že Geňa se dnes s vtipem nepotkal. Nebo mu nesvědčí přímý přenos.

21:17 - Turza bojuje o "soutěžní život" a slibuje: "Smrtka se vrátí!" Proti němu ale jde Spam BMX - tanec na BMX kolech. Nebude to žádný balet, bude to valčíček!

21:16 - Genzer vytáhl svůj (zatím) nejslabší fór večera. Robot mu připomínal kelímek od jogurtu. Jeho vtipu se nikdo nesmál. Ani Suchánek.

21:14 - Troška, Banášová i Habera oplakali Smrtku. Moc jim chyběla. "Je divné, že někdo tancuje v suspenzoru a publiku to stačí," nemazlí se s Turzou ostrý jazyk Banášové.

21:09 - Performer Dominik Turza, který děsil diváky jako Smrt, je tu. Nyní ale převlečen za robota! Opakovaný vtip v kostýmu Smrtky se tedy nekoná. To by mohlo Turzovi přinést kladné body. Turza pohřbil Smrt a publikum šílí.

21:04 - Troška, Banášová i Habera se shodli. Dál jde Ondria. Lebedovi nepomohly mladé dívky, na které se mohl spolehnout a ani Genzer, který tvrdil, že se mu Lebeda líbil, protože zpíval jako Lebeda. Kdežto Ondria nezpíval jako Ondria, ale jako Armstrong. Rozumíte tomu? A pobavilo vás to? Pište své názory na Suchánka a Genzera do diskuze pod článkem!

21:03 - Další postřeh z Bratislavy: Suchánek hrozivě přibral. Očividně se mu podařilo předehnat i parťáka Geňu. Že by spolu pánové chodili na oběd?

20:58 - Další televizní reklama. Mareš má prostor, aby ho upravili vizážistky. A rodina Petera Ondriy má čas psát SMS. "Ondriova rodina si může palce umačkat," dává přímo z Bratislavy vědět redaktorka Blesku.

20:55 - A přišel naprosto předvídatelný vtip Michala Suchánka. Šel se poměřit s Peterem Ondriou a shledal, že je o něco vyšší. Chtělo by to něco překvapivého, že?

20:53 - Troškovi se retro vystoupení maličkého Petera moc líbilo. Banášová si nebyla jistá, zda má Ondria i svůj hlas, ale ten ji přesvědčil, že má. Umí tedy mluvit i jinak, než Armstrong. "Bylo to čisté," shledal Habera.

20:50 - Proti Lebedovi jde těžká váha. Imitátor Armstronga Peter Ondria je třída. Zdá se, že Ondriova trumpeta vyfoukne Lebedovi postup.

20:48 - Suchánek se pokusil o vtip, který asi každý nepochopil. Lebeda by prý měl odjet do Asie. Genzer pak ocenil, že na tak malé piano, jaké využil Lebeda, by se dobře hrálo i Suchánkovi. Dosáhl by prý na zem.

20:46 - Troška Lebedovi vytknul, že by měl zpívat česky. Že má angličtiny všude dost. Banášové se to líbilo, ale Habera přitvrdil: Bylo to průměrné. Intonačně to bylo na maděru, tvrdil Habera.

20:44 - Václav Lebeda z Kopřivnice, který na sebe prozradil, že ho baví cirkusové uniformy, zazpíval píseň od skupiny Coldplay a píseň od Lady GaGa.

20:38 - Nemohlo to dopadnout jinak. Postupují Show Express Dance Company. Shodli se na tom i bookmakeři. Proč tam jsou? Sponzorem Talentmanie je společnost Sazka.

20:36 - Troška chce v dalším kole Show Express Dance Company. Banášová se přidává. A Habera? Partu netrhá. Suchánek vnáší na celou věc pohled pudový: "Když budou kluci z Expressu oblečeni jako holky z Expressu, tak mohou dál."

20:34 - Co se děje v Bratislavě, když v televizi běží reklama? Mareš chodí po pódiu a čte si scénář. Také klábosí s porotou.

20:27 - Suchánek Revmatikům doporučil, že nemají magnézium šňupat, ale dávat si ho na ruce. Drsný vtip s drogovým pozadím na publikum v sále zabral. Genzer doplnil, že v dnešní době plné metrosexuálů oceňuje, že se pánové neholí. Duo bavičů si prostě chce zasloužit šestimístný honorář.

20:24 - V "pyžamu" nastoupili Revmatici. Co na to porota? Troška se sklání jejich umění. Habera tvrdí, že se trochu nudil.

20:18 - "Držet dívku na zemí jen za boky, to je zodpovědnost," smál se Pavol Habera.

20:17 - "Nad zemí dokážete založit i rodinu," vysekla akrobatům poklonu Banášová.

20:12 - Akrobati Show Express Dance Company bojují v prvním rozstřelu proti skupině Revmatici.

20:08 - Leoš Mareš vysvětluje divákům, že vše mají v rukou oni. Rozhodnou přes SMS hlasování.

20:05 - V Bratislavské Inchebě se už vše rozjelo. Semifinálová kola budou brutální. V pěti kolech proti sobě nastoupí soutěžící a rozhodne se, kdo půjde dál. Jeden se bude smát, druhý plakat.

20:01 - Podle informací ze zákulisí by se konečně měla vyhlásit moderátorka, která bude show uvádět po boku Leoše Mareše. Favoritkou je prý Nikol Moravcová, která momentálně pobývá v Argentině.

20:00 - Michal Suchánek a Richard Genzer neusednou vedle porotců, ale výkony soutěžících budou pouze glosovat ze speciální sedačky.

19:59 - Dominik Turza si pro diváky nachystal překvapení. Bude si hrát na Smrtku-Robota.


Geňa a Suchoš: Řekli si o velký prachy!

Bude Genzer se Suchánkem zábavnější než vyhozená Alena Šeredová! Ve dnech předtím ale nehorázně smlouvali o částce, kterou si za své účinkování vezmou!

„O výši honoráře nemůžeme podle interních předpisů informovat,“ reagovala na dotaz Blesku mluvčí TV Nova Michaela Fričová. Podle zdrojů ze zákulisí má ovšem částka pro oba baviče, kteří přitom už mají na Nově vlastní pořad Mr. GS, rozhodně šest nul. „V situaci, kdy byla časová tíseň, si to mohli dovolit,“ dodal náš zdroj. Uvidíme, co v neděli večer předvedou...