Trojanovi se po večírku domů rozhodně nechtělo. Dlouze přemlouval svého kolegu Petra Rychlého, aby ještě někam vyrazili. Nakonec si, ale podali ruku, objali se a Trojan se vydal ke skupince, která řešila botičku na autě Sandry Novákové.

Pak se společně s režisérem Janem Revai vydali k autu. Za volant ale usedl překvapivě právě Trojan. Patrně na večírku v divadle legendárního valašského herce nezapil ani kapičkou alkoholu. Basa piv, kterou pomáhal přinést do prostor divadla, tak jistě nebyla pro něj.

Opilý Duchoslav

Zato Jan Antonín Duchoslav alias Viky Cabadaj si kapičku dal a rozhodně ne jednu. Divadlo Radka Brzobohatého opustil pořádně opilý a za pobaveného přihlížení řady lidí se vydal na vlak na Hlavní nádraží.

Chodník mu byl ale po celou dobu příliš úzký. A předvedl dokonce řadu scének, které by do dalšího pokračování Sněženek klidně zapadly. Nejprve si zatančil před užaslýma očima prodavače ve večerce vedle divadla. Pak si zavrávoral v parku, vyděsil dítě u vchodu do budovy Hlavního nádraží a nakonec předvedl hereckou etudu ve frontě na jízdenky.

Nejprve napodobil Keanu Reevese v jeho kultovní scéně z Matrixu, pak zašilhal na hodinky a máchl po něčem rukou do prázdna. Nakonec se zhroutil na zábradlí eskalátoru a vydal se na vlak.

Video
Video se připravuje ...

Jan Antonín Duchoslav na své pouti z hostiny na nádraží Video - Pavel Machan, Roman Souček, Marek Pátek

Fotogalerie
17 fotografií