Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Skandální odhalení Harryho prvního sexu: Detaily, které nesedí, lež a přibarvování? Promluvila žena, která ho připravila od panictví

/
  • The Vine Tree bar
    6. února 2023 ● 05:00

    Máma dvou dětí, která se v současnosti živí jako bagristka, málem spadla z gauče, když se poprvé dověděla o tom, že princ Harry popsal ve svých memoárech Spare (česky vyjde jako Náhradník) svůj první sex. Sasha Walpolová se rozhodla promluvit a popsat svoji verzi příběhu. A ten se podle ní rozchází hned v několika místech.

  • 1.

    Detaily o milence

    Harry popsal, že o panictví přišel se ženou o mnoho let starší. Věkový rozdíl mezi Harrym a jeho kamarádkou z dětství, s níž o panictví přišel, je přitom jen něco málo přes dva roky. „Harrymu bylo 16 a mně scházel den do 19. narozenin,“ popsala v interview pro deník The Sun Sasha. Právě narozeninový večírek byla ta událost, kdy se „to“ mezi ní a Harrym stalo. „Nevím, proč řekl, že to bylo se starší ženou. Ale možná se člověku, kterému je 16, 19letý člověk tak jeví,“ říká nyní Sasha.

     

    Ihned po vydání knihy se vyrojily spekulace, která asi „starší“ žena zasvětila Harryho do tajů lásky. Na přetřes přišla herečka Liz Hurleyová, do které byl Harry platonicky zamilován, alev ta to popřela. Popřela to také bývalá modelka, v současnosti ředitelka Cotwoldského letiště Suzannah Harveyová (44) či interiérová návrhářka Catherine Ommanneyová (51), která měla s Harrym románek, když mu bylo 21 let.

    Video
    Video se připravuje ...

    Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

  • 2.

    Dárek jako důkaz

    Že to nebyl jen tak nějaký omyl s neznámou ženou, prozrazuje fakt, že se jednalo o dlouholetou kamarádku, které ten večer přinesl dárek k narozeninám (plyšáka, slečnu prasátkovou) a vlastnoručně napsané přání, které navíc podepsal tajnou přezdívkou. 

     

    „Milá Sasho, přeji ti všechno všechno nejlepší k narozeninám a dneska to moc nepřežeň. Tvůj Baz. P.S. Kdyby něco, neboj, budu poblíž,“ stojí na přání, které má Sasha stejně jako plyšové prasátko schované. 

  • 3.

    Seknul se v čase

    Harry v knize tvrdí, že mu bylo 17, když se to stalo. To je podle Sashy omyl, do 17 mu chyběly tři měsíce. Sex na louce za hospodou se měl odehrát v červenci 2001, Harry má narozeniny 15. září. Sasha si datum pamatuje přesně, protože následující den měla narozeniny, své devatenácté. Dvojici tak od sebe dělí jen něco málo přes dva roky.

  • 4.

    Špatná hospoda

    Sasha se o tom, že Harry popsal jejich sexuální dobrodružství ve své knize, dozvěděla od kamarádky, která jí poslala po WhatsAppu zprávy potutelně doplněné smajlíky. „Špatná hospoda,“ napsala jí tehdy. Sashina narozeninová oslava se konala v baru The Vine Tree ve vesnici Norton. Bylo to letos 6. ledna, kdy se začaly šířit zvěsti o intimní pasáži. Na internetu to už bzučelo, že prý se mělo jednat o podnik Rattlebone Inn v Sherstonu. Místa jsou od sebe vzdálena asi pět kilometrů. Prakticky je obklopují pole a louky, Harryho poprvé se však stalo na té za hospodou v Nortonu.

     

    „Bylo tam trávy asi po kotníky, doléhaly k nám hlasy od hospody, ale byla tma, vidět nás nebylo,“ popsala Sasha. Jejich dostaveníčko trvalo všeho všudy jen 15 minut, z toho samotný akt byl prý záležitostí pěti minut. „Měla jsem na sobě těsné džíny a přiléhavé tričko. A barevný pásek, který jsem tam ztratila, hledat jsem ho musela jít druhý den,“ říká Sasha s tím, že čtvrt hodiny byla tak akorát doba, než Harryho začala hledat jeho ochranka.

    Na louce za touhle hospodou přišel princ Harry o panictví.
    Autor: Google Maps

  • 5.

    Neslavná rychlovka

    „Byl to hodně neslavný moment,“ napsal Harry v knize o ztrátě svého panictví. „No jistě, rychlovka na poli za hospodou nikdy nemůže být nic úžasného,“ přitakává Sasha, která dodala další detaily. Harrymu prý nabídla cigaretu, lehkou malborku, sama si zapálila a jemu připálila. „Začal mě líbat, pak se to stalo. Byli jsme oba vzrušení, zejména tím, že to bylo cosi zakázaného,“ nechala se slyšet. „Plácla jsem ho po zadku,“ vzpomíná dnes Sasha.

  • 6.

    Vzala si mě jako hřebce

    „Měla ráda koně, docela hodně, a chovala se ke mně ne nepodobně mladému hřebci,“ napsal. „Rychlá jízda, po které mě plácla přes zadek a poslala mě na milost, “ uvedl v knize zrzavý princ.  

     

    „Bylo to vášnivý a jiskřivý sex, na poli za hospodou,“ popisuje Sasha, kterou s Harrym skutečně pojila láska ke koním. Ona od svých 17 let sama pracovala ve stájích na panství prince Charlese. Odtud se znali, byli v kontaktu, volali si, povídali si o koních, plánovali. „Prostě dva puberťáci,“ říká dnes Sasha.

  • 7.

    Detaily o penisu a nadprůměrnosti

    Sasha knihu celou ještě nečetla, dostaly se k ní však další ukázky, které ihned po vydání knihy zaplavily veřejný prostor. Překvapením pro všechny byly také pasáže, v nichž Harry popisoval následky polární 300kilometrové expedice, zejména ty, které zanechala na jeho „něžném penisu“. „Byl jsem zděšen, když jsem zjistil, že omrzliny utrpěly také mé spodní partie,“ popisuje v knize. „Tak to musel mít problém nadmíru průměrný, co si tak vybavuji,“ nechala se slyšet Sasha. 

     

  • 8.

    Sex byl konec

    Sexuálním dobrodružstvím skončilo jejich přátelství. „Překročili jsme tím linii,“ popsala Sasha, co se dělo pak. Od té doby si pak prý už nikdy nenapsali, ani nezavolali. V Sashiných slovech však není ani stopa po hořkosti či lítosti. „Nebrala jsem to jako: ‚wow, teď jsem se vyspala s princem‘,“ tvrdí. Jejich cesty se rozešli.

     

    „To léto byl konec jedné kapitoly,“ říká. Sasha se pak začala scházet s novou partou lidí, začaly ji zajímat motorky, kde se poznala se svým současným manželem. Žijí obyčejný život na hony vzdálený královské rodině či Harryho Hollywoodu s Meghan. „Víc lidi šokuje to, že jezdím s bagrem, než že jsem se vyspala s princem Harrym,“ směje se Sasha.

    Video
    Video se připravuje ...

    Blesk Podcast: Listování „ubrečenými“ memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

ivana kollerova: tenhle chlap cokoli rekne, tak je lez

(06. 02. 2023 11:15)

diskutujici: Kdyby držel hubu a houpal nohama v bačkorách.

(06. 02. 2023 09:51)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy