„Načapání" vévodů ze Sussexu v ulicích je zhruba stejně nepravděpodobné jako spatřit medvědí rodinku ve volné přírodě. Za tři čtvrtě roku, co pár a jejich syn Archie (1) okupují kalifornská předměstí boháčů, se fanouškům ukázali jen několikrát a pokaždé měli obličeje zahalené stínem probíhající pandemie koronaviru. A pokrývkou hlavy.

Začátkem února se však manžel Meghan Markleové (39) obyvatelům slavné Beverly Hills naservíroval na zlatém podnose: usazen do vyhlídkového dvoupodlažního autobusu, připomínajícího typický londýnský doubledecker (patrový autobus), na sebe upozorňoval svou charakteristickou mírnou pleškou.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Harryho nečekaný a poněkud excentrický výstup byl součástí připravované epizody talk show Jamese Cordena. Navzdory probíhajícím neshodám s rodinou za velkou louží kvůli vojenským titulům, jež mu chce babička královna Alžběta II. (94) odebrat, hýřil vévoda upřímnými úsměvy a několikrát zamával šokovaným kolemjdoucím a projíždějícím autům.

Corden a princ Harry jsou dlouholetí přátelé, moderátora a jeho manželku princ pozval už na svou svatbu v roce 2018. Pro ryšavého šlechtice bude účinkování v talk show prvním televizním rozhovorem od megxitu. Harry byl tématem Cordenovy show už v lednu. Tehdy herec Rob Lowe (56) překvapil tvrzením, že si princ nechal narůst culík. Podle fotografií z natáčení na autobusu si ho ale nejspíš spletl s nějakým „zrzavým hipsterem". Harry měl totiž stále stejný účes a po culíku nebyla ani stopa.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
90 fotografií