Vévodové ze Sussexu měli po odchodu z královské rodiny velké plány. Především nabýt vysněné soukromí, započít nový život a finančně se osamostatnit. K tomu jim více než štědře pomohla spolupráce se streamovací gigantem, který je výměnou za pořady pro rodiče a děti obohatí o 150 milionů dolarů, v přepočtu téměř tři a půl miliardy korun.

Tajemná smlouva se stala i tématem číslo jedna v Buckinghamském paláci, královna Alžběta II. (94) se chtěla ujistit, že spolupráce nijak nepoškodí její značku. A počátkem tohoto týdne se dalo říct, že přesně to je v plánu.

Video: Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala! Petr Macek, Lukáš Červený

Podle některých zahraničních zdrojů plánují Meghan s Harrym pod záštitou svého nového zaměstnavatele vytvořit reality show, která by se točila kolem jejich svobodného, nikým neomezovaného života v Kalifornii. Mimo jiné by se v pořadu měly objevit i záběry z posledních dní v královské rodině.

Ze všech koutů světa, především Harryho rodné Británie, se téměř okamžitě zvedla vlna nevole a její ozvěna se dostala až k manželskému páru. Ti krátce nato skrze svého mluvčího informace stručně dementovali: „Vévoda a vévodkyně se nebudou účastnit žádné reality show.“

Mluvčí Netflixu dodatečně uvedl, že dvojice nyní pracuje na několika projektech, jako je například dokument o přírodě nebo animovaný seriál oslavující ženy, bližší informace ovšem neposkytl a stejně tak nevyvrátil zvěsti o možné reality show. Pokud by se Sussexové přeci jenom rozhodli nastěhovat k sobě štáb s kamerami, návrat do královských řad by jim byl už navždy zapovězen.

VIDEO: Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou

Video
Video se připravuje ...

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
73 fotografií