U příležitosti vánočních svátků zveřejnila britská královská rodina svá blahopřání do celého světa. Princ William (37) s manželkou Kate (37) a dětmi již minulý týden zveřejnili oficiální pohlednici, královna Alžběta II. (93) zase ke svému lidu musí promluvit v tradičním vánočním proslovu.

Pozadu ale nezůstali letos ani princ Harry s chotí Meghan, za svobodna Markleovou. Ačkoliv na svém oficiálním instagramu nic takového nezveřejnili a pouze vzpomínali na minulé Vánoce, na twitterovém účtu organizace The Queen's Commonwealth Trust, jejíž představiteli jsou právě vévoda a vévodkyně ze Sussexu, se objevilo přáníčko v podobě černobílé fotky.

Na ní jsou zobrazeni Meghan s Harrym, jak sedí na zemi u stromečku. Přímo uprostřed a víc vepředu je pak jejich chlapeček Archie, který přišel na svět letos v květnu. Vypadá to, že ho pózování s rodiči moc nezajímalo a raději dolezl blíž k objektivu, aby ho prozkoumal. „Naše rodina je vaše,“ stálo ještě na krásném přáníčku, jakébyste možná od členů královské rodiny nečekali.

Pokud na sebe tím ale chtěla bývalá americká herečka upoutat pozornost, tak jí o pár hodin později vyfoukl rybník někdo jiný. Všichni v Británii se totiž na Štědrý den radovali zejména ze zprávy, že manžel královny Alžběty princ Philipse po čtyřech nocích strávených v nemocnici King Edward VII's Hospital v centrálním Londýně vrací domů. Jeho stav se zlepšil a lékaři mu tak dovolili, aby strávil svátky se svou ženou a rodinou.

VIDEO: Vévodkyně Meghan porodila syna! Co ho čeká podle Jindřicha Forejta?

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta? Blesk TV

Fotogalerie
78 fotografií