Meghan Markleová by se měla co nevidět objevit v zábavné show na BBC jakožto loutka, něco na styl „gumáků“, pokud si na ně ještě pamatujete. Akorát místo gumových masek známých politiků jde o kombinaci reálných herců a animatroniky před živým publikem.

V satirickém pořadu nazvaném Tonight With Vladimir Putin (Dnes večer s Vladimírem Putinem), který je kritizován pro svou nekorektnost, by se postava vévodkyně ze Sussexu měla objevit v parodickém spotu nazvaném Meghan’s Marke Royal Sparkle (Královská jiskra Meghan Markleové).

Karikatura novopečené maminky malého Archieho má ve stylu stand-up show odpovídat na otázky z obecenstva. Na dotaz, co ji dokáže rozčílit, začne popisovat, jak hrozně nesnáší, když si Kate Middletonová půjčuje její hřeben.

„Říkám jí, že jí ho nepůjčím, protože je to nechutné. Odejdu z pokoje, vrátím se, a představte si, že stejně ten hřeben použila, protože byl pokrytý elegantními vlasy, co už začínají šedivět. A tak říkám, nelez do mého přívěsu, nebo tě pořežu, Kate!“ běsní postavička ne nepodobná manželce prince Harryho (34).

Herečka, která tímto lehce dehonestujícím způsobem ztvárňuje Meghan, tedy britská bavička Gbemisola Ikumelo, na svém vystoupení nevidí vůbec nic špatného. Podle magazínu Daily Telegraph se prý jenom snažila o to, aby její Meghan byla pravým opakem „neuvěřitelně příjemné a přátelské Meghan“.

Tak tedy podle ní Meghan alespoň vystupuje ve společnosti, a proto se pokusila představit stinné stránky její povahy. Ať už je ve skutečnosti má… či nemá. Mluvčí BBC si je však jistý, že „diváci jasně poznají, že tohle představení je vysoce satirické v kontextu programu, který se snaží pojmout širokou škálu veřejných osobností a jejich vnímání.“ Otázkou je, zda se to bude zdát tento druh recese srandovní i členům britské královské rodiny…

VIDEO: Královna Alžběta II. a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

Fotogalerie
51 fotografií