Díky svatbě s princem Harrym (34) dostala Američanka Meghan Markle titul ‚vévodkyně ze Sussexu', teprve ve středu se ale dvojice byla poprvé od obřadu ve svém hrabství podívat. Přivítaly je tam opět davy příznivců a Harry i Meghan se s nimi nadšeně vítali.

Zvlášť syn zesnulé princezny Diany (†36) se předvedl jako milovník zvířat i dětí, jelikož si přes zábrany pohladil nejen zlatého retrívra, ale obdivoval i krásné miminko, jaké by už zřejmě měl rád i vlastní.

Jenže zřejmě si musí ještě počkat. Meghan totiž na společenskou událost zvolila outfit v zelené barvě a k halence s volánky si oblékla poměrně úzkou a odvážnou koženou sukni, která odhalila její štíhlé nohy v plné kráse. I když malé těhotenské bříško by možná pod sukní schovala, zřejmě by v případě těhotenství raději zvolila volnější oděv. Opět tak vyvrátila veškeré dohady o tom, že královský potomek je už na cestě.

Otázkou zůstává, proč šťastný pár tak otálí. Přece jen veselku měli již v květnu, a tak už měli jistě příležitostí k početí až dost. Oba se už v minulosti vyjádřili ve smyslu, že by si přáli založit rodinu co nejdříve, kromě toho princ Harry po dětech prý touží už od doby, kdy byl „velmi, velmi mladý".

Také se očekávalo, že vzhledem k věku Meghan, by dvojice moc otálet neměla. Čím dřív, tím pro maminku i miminko lépe. Možná že se zatím Harry a Meghan zkrátka jen víc soustředí na královské povinnosti a miminko je v plánu teprve potom, aby vévodkyně mohla během požehnaného stavu odpočívat a nestresovat se. Ovšem skoro se zdá, jako by spíš měli manželé nějaké problémy s početím. Je za tím snad právě brunetčin věk, nebo je snad problém na straně Harryho?

VIDEO: Harry a Meghan po svatbě: Zbavili se svatebních darů za 200 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
173 fotografií