Podoby Scarlett s princezničkou si všimla její babička, když dívence z Orpingtonu bylo 15 měsíců. Její máma Victoria Evered pak poslala fotku dcery do příslušné agentury a ta Scarlett už po pár dnech dohodila první kšeft. Od té doby, tedy během dvou let, už má za sebou nespočet focení pro oděvní firmy, hrála ve třech reklamách nebo třeba slavnostně otevírala zábavní park. Victoria tvrdí, že když jde s malou po ulici, neustále je zastavují neznámí lidé.

„Už jsem si zvykla. Jen co otevřou pusu, říkám jim: Ano, vím, moje dcera je podobná Charlotte. Ale pozornost mně ani jí nevadí, naopak si ji užívá,“ usmívá se. I podle Victorie je podoba její holčičky s princeznou dokonalá, přesto vidí drobné rozdíly. „Scarlett má trochu světlejší vlasy i oči, ale toho si na první pohled nevšimnete. Koneckonců i ona sama v tom mívá zmatek. Občas, když vidí Charlotte v televizi, se ptá: Mami, to jsem já?“ Scarlett má prý princeznu ráda a stejně jako Victoria by se s ní jednou ráda setkala. „To by byl splněný sen!“

Královská rodina je v Británii nesmírně populární, a tak není divu, že dvojníka, nebo dokonce i víc dvojníků, má každý její člen. Nejvěrnější originálu je malá Scarlett, na paty jí šlape Heidi Agan (36), která jako by z oka vypadla vévodkyni Kate. Podoba těch ostatních už ale dost pokulhává.

Fotogalerie
62 fotografií