Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ať udělá, co udělá, vždycky je to špatně! Všechny hříchy novopečené vévodkyně Meghan

/
  • Jakými outfity Meghan oslnila od svatby s Harrym? Volba garderóby rozhodně budí velké emoce.
    5. července 2018 ● 20:00

    Meghan Markle (36). Jedna z nejsledovanějších žen současnosti, která se letos v květnu provdala za nejvíc sexy muže Británie – prince Harryho (33). Žena, kterou si královna Alžběta II. necelý měsíc po svatbě vzala na oficiální akci jako doprovod, je také uznávanou módní ikonou. Jaké kousky jsme na ní poslední dobou mohli obdivovat?

  • 1.

    Meghan a její svatební minimalismus

    První společná projížďka novomanželů ulicemi Windsoru
    Autor: Reuters

     

    Děti Jessicy Mulroney držely nevěstě závoj
    Autor: Instagram

    Její svatební šaty všechny ohromily svou jednoduchostí a elegancí. Krásná Meghan vsadila na čisté linie a oblíbenou značku Givenchy. Bílé šaty od britské návrhářky Claire Waight Keller za 8,4 milionu podtrhly její přirozenou krásu. Lodičkový výstřih, tříčtvrteční rukávy a lehoučký závoj zdobený krajkou krásně doladily celkový přirozený vzhled vévodkyně. Na hlavě měla diamantový diadém zapůjčený od samotné královny.

  • 2.

    Meghan Markle a její druhé svatební šaty od Stelly McCartney

    Meghan na svatební večírek převlékla róbu
    Autor: profimedia.cz

    Za večerními svatebními šaty, do nichž se Meghan po obřadu převlékla, stojí světoznámá návrhářka Stella McCartney. I zde Meghan vsadila na bílý minimalismus a dobře udělala, protože tím opět vynikla její ženskost. Navíc druhé šaty dopověděly příběh těch prvních. Oba modely na sebe skvěle navazovaly, a Meghan se tak nedalo o jejím velkém dni téměř nic vytknout.

  • 3.

    Na Charlesovy sedmdesátiny si oblékla strohou klasiku

    Princ Harry a Meghan Markle na oficiální oslavě 70. narozenin prince Charlese.
    Autor: profimedia.cz

    Na oslavu 70. narozenin prince Charlese Meghan zvolila jednoduché bílé šaty s jemnými odlesky růžové. Na hlavu nasadila nezbytný klobouk od Philipa Treacyho a celý model doplnila růžovým psaníčkem od Wilbur & Gussieho. Na první oficiální události po svatbě se také ukázalo, že protokol se, co se oblékání týče, musí dodržovat. Na nohách měla totiž tělové silonky, které jsou předepsané.

  • 4.

    Skrývá Meghan pod modrobílým modelem od Renty kulatící se bříško?

    Meghan s Harrym na svatbě Dianiny neteře
    Autor: Profimedia

    Když si Meghan na svatbu Dianiny neteře oblékla modrobílé volné šaty od návrháře Oscara de la Renty, okamžitě se vyrojily spekulace, že jimi skrývá kulatící se bříško. Vzdušný model decentně odhaloval nohy a vzor na šatech lehce připomínal portugalské azulejos. Bohužel však model na vévodkyni, která má oblékání jinak v malíčku, působil poněkud zbytečně oversized a visel na ní.

  • 5.

    Na první oficiální akci s královnou si oblékla opět Givenchy

    Královna Alžběta s vévodkyní Meghan ze Sussexu v Cheshire
    Autor: profimedia.cz

    Na první akci v Cheshire, na kterou vyrazila namísto s manželem se samotnou královnou, si Meghan oblékla pouzdrové krémové šaty od oblíbené značky Givenchy s tmavým páskem. Dokonale padnoucí šaty se zajímavě řešeným výstřihem a detailem na ramenou na této výrazné brunetce doslova zazářily.

  • 6.

    Na skok v Ascotu opět v modelu od Givenchy

    Princ Harry a vévodkyně Meghan v Ascotu
    Autor: ČTK, EPA, Reuters,

    Na tradičním zahájení závodů v Ascotu si na sebe Meghan opět vzala poněkud volnější šaty, které jen upevnily další spekulace týkající se jejího stavu. Má prostě jen ráda volné a vzdušné modely, nebo se tím snaží světu něco nenápadně sdělit? Na odpověď si budeme muset ještě počkat. Bílé košilové šaty opět značky Givenchy doplněné černým páskem jí perfektně padly. Doplnila je ladícím kloboučkem a podpatky od Balenciagy.

  • 7.

    Oblíbenou značku Givenchy tentorkát nahradila Prada

    Vévodkyně Meghan po boku královny Alžběty
    Autor: ČTK

    Na ceremonii Young Leaders Award, kterou navštívila společně s Harrym a královnou, si na sebe oblékla formální kostýmek značky Prada v bledě růžovém odstínu, který jí přesně sedí k vlasům. Ač tentokrát dala košem své oblíbené značce Givenchy, oblíbených tlumených barev se nevzdala. Ovšem kritice, že se snaží tímto usedlým modelem zkopírovat svou švagrovou Kate Middleton, se neubránila.

  • 8.

    Sexy Meghan se vrací k ležérní klasice

    Vévodkyně Meghan na utkání v pólu
    Autor: profimedia.cz

    Na zápas v pólu Coworth Parku v Ascotu však přišla zase „stará dobrá“ Meghan a ukázala všem kritikům jejího šatníku z poslední doby, zač je toho loket. Vsadila totiž na úzké černé skinny džíny, bílou dokonale padnoucí košili a pohodlné černé balerínky. Korunu tomu nasadila stylovým slamákem značky Madewell. Je vidět, že Vévodkyně zkrátka umí a ani královská etiketa ji nedokáže zkrotit.

    Fotogalerie
    32 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

krista2018: slušel by jí i pytel od brambor, okolohradce do z pardubic

(05. 07. 2018 21:53)

pantonik47:   Je moc pěkná

(05. 07. 2018 21:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy