Řádění ale rozhodně neměla na svědomí britská princezna Charlotte (3), jelikož se humorná záležitost odehrála ve Švédsku. Princezna Madeleine (36) totiž nechávala pokřtít nejmladšího potomka, princezničku Adrienne, která přišla na svět letos v březnu.

Tu musela držet v náručí, a tak už jí žádná volná ruka nezbyla, aby usměrnila starší dcerku Leonore (4). Ta byla přitom po celou dobu jako na trní. Nevydržela chvíli sedět na židli, místo toho tam bosky poskakovala, a dokonce si několikrát kecla na zem v kostele. Rozvalovala se tam a div, že přitom všem přítomným neukázala zadek.

V té chvíli se její mamince asi pořádně zatmělo před očima. Vrhla na dívenku velmi výmluvný pohled a naznačila tak svému muži, aby jen tak neseděl a nějak zasáhl. Sama holčičku několikrát musela nenápadně okřiknout. Když kolem ní ale s dalším královským děckem začala pobíhat, jako by hrála hru »Chodí Pešek okolo«, nevydržela a začala se tomu smát. 

Dceruška si ale nedala pokoj ani poté, co vyšli z kostela ven. Při oficiálním focení totiž nevydržela stát v klidu a pózovat, protože jí připadalo mnohem zajímavější si hrát s kamínky na zemi. 

VIDEO: I princezny očividně mají své dny. Podobně vyváděla i britská Charlotte na letišti. Válela se po zemi a natahovala moldánky...

 

Fotogalerie
44 fotografií