Princ William byl součástí události Pýcha Británie, při které se tváří v tvář setkal s hrdiny, kteří v uplynulém roce někomu díky svojí odvaze zachránili život. Jedním z odvážlivců byla také malá Suzie, která se ničeho nebála a bez mrknutí oka zachránila svoji maminku, když přestala dýchat.

Když matka Suzie zkolabovala, holčička neváhala, popadla telefon a zavolala záchranku. Dispečerce popsala, co se s maminkou děje, že nedýchá, a tak jí zachránila život. Sanitka byla na místě během mžiku. Celý tento příběh malá Suzie povyprávěla přímo princi Williamovi.

Syn prince Charlese a lady Diany se poté nechal slyšet, že netuší, co by dělal jeho syn George, který je stejně starý jako Suzie, v takové situaci. „Mám čtyřletého syna George, a kdybych mu dal mobil, tak nevím, co by s ním dělal,“ řekl malé Suzie princ s tím, že si s ním doma promluví a naučí ho, jak se s telefonem zachází.

A má také proč to George učit. Klidně by se totiž mohlo stát, že se se svojí maminkou Kate ocitne v podobné situaci. Kate je totiž těhotná a na jaře porodí třetího potomka. George by ale klidně mohl být u toho, když by se miminko začalo prodírat na svět nečekaně. A v tu chvíli by se použití telefonu hodně hodilo.

VIDEO: Podívejte se, jak šel princ George poprvé do školy.

Video
Video se připravuje ...

Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou Instagram

Fotogalerie
86 fotografií