Middletonovi vyrazili i s Kate (32) a jejím půlročním synkem Georgem na každoroční rodinnou dovolenou do Karibiku. Aby měla rodinka absolutní soukromí, Kate si s Georgem a svojí rodinou pronajala luxusní vilu na soukromém ostrově, kde stojí jen 74 vil, které vlastní další známé osobnosti.

Luxusní vila se čtyřmi ložnicemi, o kterou se stará najatý komorník, kuchař a zahradník, je postavená tak, aby její obyvatelé viděli na oceán a mohli se kochat neuvěřitelným pohledem. Nechybí samozřejmě ani bazén, venkovní posezení nebo oddělená budova, kde mohou Middletonovi snídat, obědvat či večeřet pokud by jim vila byla již malá nebo pokud by došlo na nějaký konflikt během rodinné dovolené.

Luxusní vila je obklopena zelení a její zařízena je vyvedeno v pískových odstínech, aby dodávala pocit světla a pohody. Kate s malým Georgem si tak rozhodně nemůžou stěžovat na nepohodlí, vždyť služebnictvo se pilně stará o to, aby vše bylo naprosto bez chybičky.

Jedna kaňka na jinak dokonalé dovolené tu ale být může, vévodkyni z Cambridge a budoucího krále totiž nedoprovází princ William (31), který zůstal v Británii, aby mohl studovat.