Podle investigativního novináře Alana Powera (58) měla psát Diana tajný deník, ve kterém popisovala sexuální hry, které musela absolvovat se svým tehdejším manželem princem Charlesem (64). A nevzala si na mušku jen svého nevěrného manžela, ale i další členy královské rodiny!

Deník začala princezna z Walesu psát ke konci svého manželství s Charlesem, kdy již věděla, že jí podvádí s Camillou (66). Doufala, že jí pomůže získat její syny, prince Williama (31) a prince Harryho (29), po rozvodu do péče. K tomu však nedošlo, protože Diana v srpnu 1997 zemřela při dopravní nehodě v Paříži. Po její nehodě se prý deník ztratil, aby světlo světa opět spatřil o šestnáct let později.

Alan Power, který na existenci tohoto deníku narazil při sepisování své knihy o princezně z Walesu, se bojí, že jeho zveřejnění by mělo fatální důsledky pro celou britskou monarchii. "V deníku je velké množství jmen, popisy sexuálních schůzek, jsou tam i intimní informace o některých členech služebnictva,“ prozradil DailyStar Power. "Diana popisuje, jak to Charles rád, jména žen, které mu prošly postelí, i to, jak to měl s Camillou." Zároveň vyjádřil obavu, že zveřejnění tohoto dlouho utajovaného deníku by mohlo mít za následek rozpad monarchie.

A po všech skandálech členů královské rodiny by to ani nebylo překvapivé. Královna Alžběta II. tak bude mít opět co dělat, aby uklidnila své poddané, kteří Dianu milovali.

Fotogalerie
5 fotografií