Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. si vzala na paškál: Odhalená bříška! Sexy elegance, nebo zatuchlá lacinost?

/
  • Ina T. okomentovala modely s odhalenými bříšky.
    26. června 2023 ● 05:00

    V cyklech opakující se trendy vracejí do hry jak milované i nenáviděné bokové kalhoty, tak crop topy a ve střihu zkrácená saka či mikiny. S tím související odhalování kůže se týká především oblasti bříška, co v modelech dostává prostor a evokuje módní trendy počátku milénia, vracející se prostřednictvím vlny Y2K. Navrátivší se trend oblíbený mladistvou generací Z však stojí a padá na správném stylingu v mezích důmyslné sofistikovanosti, co se však ne všem hodnoceným v této svodce dostává. Je trend odhalených bříšek v podání tuzemských celebrit k inspiraci, nebo na pokutu?

     

  • 1.

    Karolína Gudasová (30): Mimo zavedený průměr, známka 1

    Zpěvačka Karolína Gudasová, jež bývá díky svému projektu pro děti s názvem Karol a Kvído označována za nástupkyni Dády Patrasové, většinou upřednostňuje jednoduché, nevýrazné modely, které zavání průměrností.

     

    Na zkoušce k hudební komedii Zapomeňte na Shakespeara! pak překvapila v outfitu mixující sportovní ležérnost s prvky sexy elegance. Úpletové maxi šaty v odstínu baby blue s transparentními panely v horní části, protnuté žlutým lemováním a v průstřihu odhalující ploché bříško umocňují štíhlou postavu nositelky, bodujíc netradičním střihem.

  • 2.

    Sharlota (26): Krize zvířecího vzoru, známka 4-

    Letní sezona přirozeně vyzývá k nošení výraznějších vzorů i holou pokožku odhalujících střihů. Kombinovat obé však nemusí dopadnout slavně, jak dokazuje model extravagantní rapperky Sharloty, jež často sklouzává k laciné prezentaci.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy