Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jarní trendy podle Iny T.: Svěží Geislerová, objemná Machálková a rozpačitá Kerekes!

/
  • Jarní trendy podle Iny T.
    10. dubna 2023 ● 05:00

    S jarem přicházející filmové, divadelní i muzikálové premiéry přitahují návštěvníky z řad celebrit, z nichž někteří se snaží pro danou příležitost zvolit adekvátní model a jiní svou volbou značně pokulhávají za očekáváním. Po klidnějším období zimy rozjíždějící se společenský rej je příležitostí blýsknout se, zaujmout kreativním stylingem i štychem jedinečnosti pod bdělým okem módní policie. Komu se tentokrát podařilo na premiérách zabodovat a kdo z hodnocení vyšel s pokutou?

  • 1.

    Ester Geislerová (39) - Svěží závan barev 1

    Po hráškově zeleném, barevnému typu perfektně konvenujícímu obleku sáhla pro premiéru filmu Buď chlap! herečka, produkční a spoluautorka úspěšného projektu Terapie sdílením. Komplet jednořadého saka s kapsami a špičatou klopou plus kalhot do zvonu v tříčtvrteční délce, která plně odhaluje glitry zdobené trendy boty na masivní platformě, dobře pracuje s over size siluetou horní části. Perfektně zvolený svěží make-up i uhlazený účes typu outfitu bezchybně sedí, tvoříc svěží a inspirace hodnou variaci. 

  • 2.

    Eliška Křenková (33) - Dobrá sázka na kontrast 1

    Pro představení nové televizní retro mini série Volha vsadila herečka na osvědčenou hru black and white v podání kimona v zavinovacím provedení s plisovanou texturou a rovných černých kalhot s rozparky ve švu. Minimalistická volba střihově strohých kousků funguje i díky odpovídajícím doplňkům, jež dotahují čistotu stylu. Kožené boty na podpatku s otevřenou špičkou celkově odlehčují outfit, zlaté psaníčko do ruky dodává modelu, jenž stojí nad trendy, šmrnc.  

  • 3.

    Klára Issová (43) - Zrada doplňku 2

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy