Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tiskovky Novy a Primy očima módní guru Iny T.: Nelítostný souboj televizních krásek!

/
  • Ina T. hodnotí televizní krásky.
    29. srpna 2022 ● 05:00

    Představení podzimních programových novinek komerčních konkurenčních kanálů není jen o prezentaci sezónní tvorby, nových seriálů pro hlavní vysílací čas, ale též hlavních představitelů, hvězd prime time, které jsou tvářemi o pozornost diváků tvrdě soupeřících televizních stanic. Zatímco prezentace FTV Prima probíhala v uvolněné atmosféře na Hostivařské přehradě, jež uvozovala značně casual outfity, tiskovka TV Nova měla o poznání elegantnější dress code projevující se v modelech příchozích. Jak se hlavním tvářím jednotlivých stanic nakonec povedlo zabodovat a kdo byl svým outfitem mimo příležitost?

  • 1.

    TV Nova: Markéta Děrgelová (35): Stylová roztříštěnost 3-

    Herečka, jež proslula rolemi v mnoha divácky oblíbených seriálech, na tiskovce TV Nova překvapila krátkým účesem, který nahradil původně dlouhé vlnité vlasy. K rozčepýřené, neklidné frizúře jako by ladila i chaotický outfit. Výstřih zamítající halenka s batikovým efektem vzlínajícího tmavého odstínu je vcelku zajímavým kouskem, na kterou navazují příliš krátké, stehna demonstrující potrhané džínové šortky. Stylově odjinud je též zářivé, barevně nesouznící over size sako přes ramena, stejně jako letní pohodu navozující látkové espadrily, jež stylovou roztříštěnost modelu pečetí.

    Premiéra recitálu Marta: Markéta Děrgelová
    Autor: Pavel Machan

  • 2.

    TV Nova: Petra Svoboda (39): Disharmonie nesedícího setu 3-

    Na stále aktuální trend matching setů, kompletující horní i spodní díl v identické barvě či desénu vsadila moderátorka Televizních novin zakládající si na elegancí protnutém osobním vkusu. Vzorovaná propínací halenka s klasickým límečkem má však příliš dlouhé a volné rukávy, vysoko v pase nasazené šortky zase opticky zkracují trup. Disharmonii napomáhá i

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

Jan Kresta: Nejhůře oblikana chodí ta InaT, co je všechny hodnotí. To je hastroš na entou

(29. 08. 2022 13:35)

Alva: Nikdo, ještě doplním, že u zpráv se snad nemůže smát, to je jiný program, ale čeština pokulhává, to bych řešila, ne úsměvy a šaty, vážení.

(29. 08. 2022 09:48)

Pollo: A kdo si myslíte, že Vám zde odpoví?🙈

(29. 08. 2022 09:32)

54231: Každý z nas si všimne,jaký je vzhled zprávařky,
která uvádi zprávy,to je samozřejmostí.
Ale také si zapamatuje jejich projev a styl,jakým ty zprávy podají.
Ja se musím zeptat na zprávařku Petru Svobodu,ona ma smlouvu s Novou na studenej čumák u každého podáni zpráv,které uvádi?
Vdyt ona je přesnou kopii Pavly Charvátové,pokaždé vypadá,jako kdyby ji vytáhli z mrazáku!

(29. 08. 2022 07:29)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy