Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vánoční setkání očima Iny T.: Pohroma Pomeje, děsivá Třeštíková a obehraná Sharlota

/
  • Vánoční setkání očima Iny T.
    25. prosince 2021 ● 08:24

    Období adventu není jen časem setkávání rodiny, ale i příležitostí pro vánoční party, večírky a společenské akce. Pro některé jsou příležitostí zazářit, předvést se ve světle davy inspirující invenčnosti, pro další, jenž si neví rady s vhodným oděvem, jsou outfitovým prubířským kamenem, k jehož překonání by pro začátek stačilo řídit se dress code z pozvánky. Společenské faux pas se pak nevyhýbají ani známým tvářím. Zvláště pak těm, co svádějí bitvy na poli módy celoročně.

  • 1.

    Beáta Kaňoková (32), Stylová alternativa purismu: 1-

    Doposud jen návštěvníkům Městských divadel pražských známá herečka se veřejnosti představila teprve nedávno, rolí učitelky Karolíny v divácky úspěšném seriálu Pan profesor. Ač je v rybníčku showbyznysu novickou, příjemně překvapila na efektu purismu stavícím modelu. Zdobení prosté, střihově jednoduché šaty, které oblékla, vynikají přísným stojáčkem u krku, stejně tak kapsami, jež strohost celku narušují. Na tuzemské poměry mile alternativní variantu doplňuje černý převlečník, ležérně přehozen přes ramena kryjící paže i koženou brašnu, hrající na notu black&white. Účes i líčení spolu s outfitem souzní, jen boty mohly být vzhledem k originalitě celku méně klasické.  

  • 2.

    Andrea Pomeje (33), Pohroma v odstínech Vánoc: 4

    Nadčasová, různým stylingům přizpůsobivá bílá košile není nadarmo označována za základ šatníku. Její variabilita ji předurčuje především ke stylově čistým, puristickým variacím, jímž však model známé dýdžejky bezpochyby není. Vánoční kombinací sněhobílého svršku a červené řasené zavinovací sukně doplňující do půli stehen sahající kozačky ze semišové usně dostála nevkusné image, kterou Pomeje pravidelně zásobuje módní policii. Rudé, leskem honosící se, stylově dávno pasé koženkové psaníčko výše zmíněné jen tiše stvrzuje.

  • 3.

    Jitka Schneiderová (48), Svrchníkem proti uniformitě: 1-

    Outfit herečky, jenž dbá na dodržení dress code a preferuje lady eleganci, se na party po představení džínové kolekce Dary Rolins nesl v ležérním duchu, jenž se však pojí k zmíněnému, nenucenosti tíhnoucímu materiálu. Jednoduchý základ spočívající v nohy obepínajících úzkých slim džínách v tmavě modrém odstínu s kontrastním štepováním doplněné svetrem z jemné merino vlny pečetí v outfitu prim hrající stylový svrchník. Ten boduje jak over size střihem, tak vzorem, jenž celku dodává šťávu a s uniformním davem nesplývá. K diskuzi jsou jen sportovní tenisky Nike, které barvou i provedením tříští pozornost.

  • 4.

    Radka Třeštíková (40), Zlaté hromnice děsí: 5

    Metalické materiály, stejně jako flitry či glitry k večírkům a party patří, a především na vánočních mejdanech můžou sklízet body. Avšak musí se kombinovat s mírou, vkusem a jistou grácií, jenž zamezí snadno hrozící ordinérnosti, která se nevyhnula ani spisovatelce, jež s módou více či méně úspěšně koketuje. Jednoduché pouzdro flitry bohatě posetých mini šatů s řasenými rukávy a stojáčkem budiž. Nikoliv však s metalickými, pod koleny končícími hromnicemi, které spolu se světlo odrážejícím psaníčkem a zmíněnými šaty tvoří kompaktní, kýč ve své podstatě dokonale vystihující disco kouli.

  • 5.

    Sharlota (25), Obehraná etuda: 4

    Rapperka, známá svými extravagantními módními volbami tentokrát zabrouzdala do o poznaní klidnějších módních vod. Na party časopisu Playboy vyrazila ve vínové róbě od Eriky Příhodové, jejíž tvorba však bohužel nevyniká krejčovskou kvalitou, ani designovou invencí. Asymetrická róba s kaskádovitým zdobením ramene a vysokým rozparkem je sama o sobě pasé, na trhu trendů odepsaná, tisíckrát obehraná etuda, jež nekoresponduje s aktuálními módními tendencemi, což stvrzuje i s volánem šatů si protiřečící retro pásek z kovových kruhů. Páskové sandály i blyštivá kabelka v rámu, stejně jako líčení projdou, ostatní však zachránit nedokáží.

  • 6.

    Tereza Kerndlová (35), V neutrální bílé: 3

    Sněhobílou kreaci zvolila zpěvačka trávící většinu času ve své španělské vile, ze které se do Čech vrátila jen na svátky. Hrubě pletený svetr, který oblékla,, vyniká výraznými, vycpávkami vypodloženými rameny, jež jsou dominantním prvkem outfitu. Stehna odhalující tuba koženkové sukně se středovým zipem a kapsami s vrchním dílem materiálově příjemně kontrastuje, avšak bílé latexové kozačky představují zbytečné bazírování na barvě a tlak na pilu vkusu, které Kerndlovou vystavují riziku laciné rapsodie v bílé.

    Fotogalerie
    7 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

y1xcvbnm: k pozvracení je ta potetovaná , jako když ji popíše malé dítě, fuj, to je opravdu už přes čáru, jak se může nechat takhle zohavit???

(25. 12. 2021 15:22)

Alžběta Herenová: Pomeje se mi náhodou líbí. Je to sexy ale ne přehnané. Za to Třeštíková se zbláznila. Ty zlaté hromnice jsou jako od stánků.

(25. 12. 2021 12:28)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy