Miliardář Richard Chlad a jeho snoubenka Anna-Marie Kánská si dnes v 18 hodin místního času na pláži řekli ANO. Vybrali si symbolické datum 17. listopadu, což je Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva. 

V chomoutu...,“ okomentoval první společné fotky coby manželů byznysmen, pro kterého to je už druhá a dle jeho slov poslední svatba. 

Nevěsta si u návrhářky Kateřiny Šimo nechala ušít dlouhé hedvábné bílé šaty na ramínka, které byly zdobené perlami. Obzvlášť sexy byla róba zezadu, protože odhalovala celá záda. Ženich zvolil světlé bermudy s vestičkou a bílou košilí. Po svatbě oba dostali na krk květinové věnce. 

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Chlad a dcera Blaženy ze Slunce, seno…: Oficiální svatba na Maledivách nebude! Markéta Reinischová

Na obřadu byli jen jejich svědci, rodiny a přátelé se druhé svatby, která bude oficiální, dočkají za pár dní v Česku. Na Maledivách je svatba jen naoko, protože tady platí místní zákony.

Můj advokát mě upozornil, že kdyby svatba proběhla podle maledivských zákonů, tak jejich zákony jsou postavený na právu šaría, a to se se nelíbilo Anně. Podle islámského práva šaría bych mohl mít ještě další dvě manželky, takže oficiální svatbu na Maledivách rovnou zamítla,“ řekl Blesku Chlad. 

Před svatbou Richard pro Annu připravil překvapení. Bazének u vstupu z pokoje nechal pokrýt červenými okvětními lístky z růží a nechal připravit plovoucí snídani. Nechybělo šampaňské. 

Fotogalerie
78 fotografií