Bývalá hvězda nekonečného seriálu Ulice Aneta Krejčíková se v rychlém časovém sledu stala dvojnásobnou maminkou. I když jí přítel Ondřej Rančák hodně pomáhá, tak v době koronavirové pandemie je vše o dost větší záhul hlavně na psychiku. 

Jsou dny, kdy to opravdu nezvládám a nejraději bych někam zalezla. Je to náročné, my nemáme velký byt a jsme rádi, když se občas dostaneme do přírody. Navíc manžel je učitel, takže v jedné místnosti vede se svými žáky distanční výuku a my jsme ve druhé. Není to jednoduché,“ svěřila se Blesku herečka, která je přes dva roky na mateřské, a tak je ráda za každou příležitost vyrazit do společnosti. 

VIDEO: Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám!

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Což v téhle době, kdy jsou přísná opatření a vše je zavřené, moc nejde. Když dostala možnost zúčastnit se školení pro blondýny s profesionálními kadeřníky, byla ráda. 

Nejsem typ, co moc navštěvuje salony krásy, ale proč ne. Konečně jsem si oblékla něco jiného než tepláky a nemám po sobě fleky od dětských příkrmů,“ smála se Krejčíková, která je už tři roky s partnerem zasnoubená. 

VIDEO: Hvězda Ulice Krejčíková je podruhé těhotná: Neplánovali jsme to, přiznala

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice Krejčíková je podruhé těhotná: Neplánovali jsme to, přiznala Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií