Několik měsíců tajila, že bojuje s vážnou nemocí. Až nyní sdělila, proč byla několikrát v nemocnici. Vyšetření bolestivých zad totiž odhalila daleko vážnější problém.

„Proběhla magnetická rezonance a pan dr. Fulin volá: ,Záda nic moc, slečno Pártlová, ale máme zřejmě větší problém!!! Našli jsme nádor v tlustým střevě!!!' Říkám si: ,A kurva...!!!' Proběhla spousta vyšetření a páni doktoři to neviděli úplně růžově. Spíš mě připravovali na to nejhorší a musela jsem jít na první zákrok, po kterým mě měli hned pustit domu. Nepustili. Krom nádoru se totiž našlo i spousta polypů,“ svěřila se na sociální síti zpěvačka, která tak musela okamžitě zrušit veškerá vystoupení s Čechomorem i s 3v1.

VIDEO: Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku!

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku! Markéta Reinischová

„Jedno z nejdůležitějších vyšetření byla genetika. Pokud by to bylo genetický, muselo by se všechno řešit dost radikálně. Nejhorší bylo, že tím pádem by to mohla mít i moje rodina. Naštěstí to dopadlo dobře. Uf. Po pár dalších vyšetřeních se čekalo ještě na histologii a v polovině srpna mi volal pan dr. Hladík a oznámil mi, že má pro mě dobrou zprávu. Nádor není zhoubnej. Huraaaa. Naplánovali jsme operaci a na konci září dali toho šmejda pryč. Nicméně mi bylo řečeno, že jsem přišla za 5 minut 12... přijít prej o rok dýl, tak jsme řešili tu horší variantu a možná bych se nedožila 50,“ pokračuje ve své zpovědi Martina.

Na konci nabádá všechny, aby nepodceňovali prevenci a aspoň jednou za rok si zašli na kolonoskopii.

VIDEO: Martina Pártlová má na chlapy zvláštní požadavek! A přitom je to jejich největší slabost.

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová má na chlapy zvláštní požadavek! A přitom je to jejich největší slabost. Markéta Reinischová

Fotogalerie
22 fotografií