Smrt maminky oznámila na sociální síti. „Moje nejdražší a nejhodnější maminka, paní Jelena Kovalevská, odešla 3. listopadu 2020 do nebe,“ napsala Kateřina Brožová a přidala i společné snímky. Od té doby se odmlčela. Až do pátku, kdy pro své fanoušky natočila krátké video.

„Moji milí, já nedávám často na sítě videa, ale dneska mám takovou zvláštní náladu, tak jsem vám chtěla něco říct. Je to pár týdnů, co mi odešla maminka, a jak se říká, když vás opustí rodiče, když vás opustí maminka, tak vlastně člověk dospěje. Zní to asi divně v mém věku, ale tak to je. Některý věci si uvědomíte hlouběji než předtím. Tak to je,“ říká ve videu herečka, na které je vidět dojetí a smutek.

VIDEO: Kateřina Brožová rozhodně není na ocet! Má už za Soukupa náhradu?

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová rozhodně není na ocet! Má už za Soukupa náhradu? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Navíc žijeme v téhle divné době, není to lehké pro mě, není to lehké pro vás. Každý tenhle čas vnímáme po svém a snažíme se s tím nějak vyrovnat. Jenom chci říct, že v tom nejste sami, jsem v tom stejně. Věřím, že se svět brzy vrátí do svých kolejí a budeme zase žít jako předtím,“ dodala Kateřina. Ta stejně jako její kolegové přišla o veškerou práci.

VIDEO: Kateřina Brožová po zlomenině páteře: Problémy při tanci!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová po zlomenině páteře: Problémy při tanci! Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Fotogalerie
25 fotografií