Ric Ocasek zemřel loni v září. Příčinou smrti bylo onemocnění srdce, konkrétně vysoký krevní tlak a ateroskleróza, ke kterým se přidala také rozedma plic. Frontman kapely The Cars zemřel před dokončením rozvodu.

Moc ráda bych byla smutná a cítila, že mi chybí. A ráda bych necítila tuhle neskutečnou bolest a podvod. Truchlení se mi tím opravdu zkomplikovalo,“ řekla modelka v pořadu CBS Sunday Morning. Pavlína Pořízková během roku vyklidila jejich společný dům v New Yorku a odstěhovala se z něj. Vzhledem k tomu, že ji manžel před skonem vydědil, tak zřejmě nemá ani právo ho obývat. 

VIDEO: Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Kde kráska momentálně žije, tají, ale na sociální síti se neustále svěřuje se svými stavy a bludy. „Zatímco moje láska k manželovi byla stabilní a moje důvěra v něj absolutní, žila jsem zřejmě v bludu. Věřila jsem, že ho znám. Věřila jsem, že máme stejnou definici lásky. Truchlím je stejně jak moc mám zlomené srdce a vztek," píše v posledním příspěvku topmodelka českého původu. 

Nejsem bez peněz. Nesmím sdílet svou situaci , protože jsme stále ve sporu, ale pořád jsem stejně privilegovaný člověk, který kvůli své hlouposti nebude brečet,“ dodává Pořízková. 

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
70 fotografií