Krásná brunetka, která nově na České televizi uvádí pořad Sama doma, měla prý k herečce Andresíkové velmi blízko. Proto se jí také přišla naposledy poklonit, ačkoliv přímo posledního rozloučení se neúčastnila, aby nepřevýšila povolený počet smutečních hostů.

Alespoň tedy přišla a položila k rakvi kytici, než zase zmizela. Oděná v černé, včetně sladěné roušky, navíc s jasně uplakaným obličejem. Voláková byla původně žákyní Andresíkové, kterou proslavila role čarodějnice z Arabely. Poté se z nich staly kamarádky a vztah jim vydržel opravdu dlouho. 

VIDEO: Kam uloží Andresíkovou (†79)? Po pohřbu promluvil zeť! 

Video
Video se připravuje ...

Kam uloží Andresíkovou (†79)? Po pohřbu promluvil zeť! Hana Höschlová, Jan Jedlička

Zrovna jsme s manželem včera vzpomínali, jak jsme za ní poprvé jeli na chatu, ještě do Hvozdnice. Tehdy jsme spolu navíc ještě chodili ‚na tajno‘, takže Janička byla jedna z prvních, kdo to věděl,“ prozradila v rozhovoru pro Showtime Petra, která je už od roku 2007 manželkou hokejisty Patrika Eliáše (44). Dokonce už spolu mají i dvě dcery -  Sophii Gabrielu (10) a Kailu Patricii (6).

Na začátku jejich romance to byla ale právě Jana Andresíková, kdo jim fandil. „Otevřeli jsme si s Janičkou láhev vína, všichni jsme se trochu opili, ona nám pak vyprávěla ten strašný příběh, který se tam stal – jak se tam zabil její manžel. Ale už to vlastně brala s takovou určitou lehkostí, a když to potom úplně zlehčila – že tam chodí strašit… Já na ni budu vzpomínat vždycky jenom hezky,“ uzavřela Voláková smutně.

VIDEO: Manželka hokejisty Patrika Eliáše: Dcery se chtějí vrátit do USA! Neví, že tu bydlíme

Video
Video se připravuje ...

Manželka hokejisty Patrika Eliáše: Dcery se chtějí vrátit do USA! Neví, že tu bydlíme 

Fotogalerie
61 fotografií