To, co se děje na sociální síti Tima, nemá obdoby. Nejenže dává jeden divnější status za druhým, ale dokonce se natáčí přitom, jak pije víno a pláče.

Tak to vypadá, že hodně lidí je zklamaných mým chováním na sociálních sítích. Claudia je na mě nas*aná!“ postěžoval si fanouškům na facebooku finský hudebník, který ještě nedávno nadšeně plánoval, jak za svou novou láskou Claudií Pearlovou (24) odjede do Mexika. Jen co na cestu sežene dostatek financí.

Teď ale zřejmě změnil plány. „Takže si myslím, že asi zůstanu tady ve Finsku. Moc jsem se na ten výlet těšil, ale zase jsem jednou zklamal své kamarády,“ pokračoval Timo v podivném vzkazu, který napsal anglicky a s překlepy a chybami.„Hádám, že je špatné být šťastný...,“ litoval se navíc Tolkki a připojil i větu, z níž dost mrazí: „Uvidíme se v nebi.“ Těžko říct, co tím chtěl říct a zda třeba naznačoval, že mladá milenka, s níž teď nemůže být, je anděl. Nebo zkrátka jen nevydýchala jeho podivínství a rozešla se s ním?

Navíc to ale působí tak, jako by snad plánoval vlastní odchod z tohoto světa. Ostatně vzhledem k tomu, že už léta trpí maniodepresemi a kolikrát už vyváděl neskutečné kousky (například ztratil auto a pěšky došel až ke svému lékaři), opravdu hrozí, že by si mohl i sáhnout na život. O sotva čtvrt hodiny později napsal jen „jsem mrtvej“.

Opilecké výhrůžky sebevraždou

„Byla můj nejlepší přítel, ale vykašlala se na mě. Ujela...“ štkal Timo do kamery ohledně své Claudie a znovu si lokl ze sklenky. „Nebudu se ale nikoho o nic prosit. Vezmu nůž a zabiju se! Protože to je nejlepší řešení pro všechny. Jdu za tátou,“ řekl s mrazivým poukazem na vlastního otce, který se sám zabil skokem z okna.

„Vidíme se v nebi. Nebo na mém pohřbu. Za pár hodin budete číst zprávu, že jsem se zabil. A bude to. Tak sbohem. Bylo to fajn. Díky za vaše přátelství, lásku a přízeň. Goodbye,“ loučil se vzdušným polibkem.

Není se tak ani čemu divit, že jeho manželka Dominika už si po 19 letech společného života a nesčetných problémech včetně nevěry a finančních problémů řekla dost. Od Tolkkiho nedávno odešla a vrátila se zpět do Česka.

VIDEO: Razantní krok nejstarší Gottovy dcery Dominiky: Vrací se do Česka, začne od nuly!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Razantní krok nejstarší Gottovy dcery Dominiky: Vrací se do Česka, začne od nuly! David Turek, Aleš Brunclík

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit ji můžete na online iKiosek – vaší eshop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk
Fotogalerie
125 fotografií