Modelka Simona Krainová na sobě poslední měsíce opravdu tvrdě dře. 5x týdně běh, 5x týdně plank, 20 minut posilování, a ještě se chystá přidat pilates. „Omezila jsem pečivo a sladkosti, ale jeden den v týdnu prasím,“ svěřila se na svém instagramu. Není to ale pro každého, sestře i mnoha dalším ze svého okolí doporučila něco navíc.

Autor: Klinika YES Visage

„Yvonna se delší dobu snažila zhubnout, protože chtěla mít štíhlou postavu jako dřív, tak jsem ji vzala na Kliniku YES VISAGE. Laserová liposukce byla nejvhodnější řešení, lepší než se trápit od rána do večera ve fitku,“ popsala Krainová, jak Yvona zahájila svůj hubnoucí restart. Úbytek kilogramů, se kterými jí pomohla nejmodernější liposukce, jí totiž motivovala k dalšímu hubnutí a dnes má sama tělo jako dvacítka. Tato liposukce nejen odsaje tuk, ale také zpevní pokožku a tělo!

Více o liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo

Autor: Klinika YES Visage

V práci i za zábavou za pár dní

„Kde už nepomůže cvičení, tam prostě pomůže odborník. A ani mne to nijak nevyřadilo z pracovního hereckého maratonu,” prozradila herečka Alice Bendová, která si nechala upravit bříško a boky. Je tomu skutečně tak, moderní laserová liposukce SlimLipo, kterou na Klinice YES VISAGE provádí, není jen účinná, ale také je zákrokem ambulantním a nevyžaduje ani žádnou hospitalizaci, ani dlouhou rekonvalescenci.

Více o liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo

Autor: Klinika YES Visage

Nejčastější tajná zbraň 

To muzikálovou zpěvačku Kamilu Nývltovou zaujal zákrok v oblasti dekoltu, na Klinice YES VISAGE teď provádějí nejmodernější a nejšetrnější metodu, jejímž výsledkem jsou přirozeně vypadající prsa s jizvičkou až 3x menší, než tomu je u klasických operací. "Je o mně známé, že jsem nebyla od přírody úplně obdařená, takže bych si chtěla nechat prsa trochu zvětšit," svěřila se na Klinice YES VISAGE Kamila, které rozhodnutí schvaluje i její přítel. "Líbím se mu taková, jaká jsem, ale chce, abych byla spokojená hlavně já," směje se sympatická kráska.

Více o této moderní plastice prsou na www.yesvisage.cz/prsa

Autor: Klinika YES Visage

Tip pro vás:

Liposukce a úprava prsou není jen pro slavné a ještě letos v létě můžete dosáhnout své vysněné postavy. Nyní dokonce velmi výhodně - nejmodernější a nejpopulárnější liposukci SlimLipo můžete podstoupit s exkluzivní slevou 7 000 Kč a nová prsa si dopřát se slevou 10 000 Kč. Obě akce trvají až do 15. září 2019. Není na co čekat. 

Právě Klinika YES VISAGE s více jak 30 000 spokojenými klienty ročně a pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, je největším specialistou na tvarování postavy a liposukce v Česku a na Slovensku. Prohlédnout si jejich výhodné letní akce nebo se přihlásit do proměny zdarma můžete na webu Kliniky na www.yesvisage.cz

Podívejte se, jak může liposukce nebo změna dekoltu pomoci: 

Jak funguje liposukce:

Video
Video se připravuje ...

 Klinika YES Visage

Moderní plastika prsou:

Video
Video se připravuje ...

 Klinika YES Visage