Andrea nehodu Blesku popsala. "Každý, kdo ví, jak vypadá dálnice D1 v pátek kolem sedmé hodiny večer, tak mu na tom nepřijde nic zvláštního. V rychlém pruhu pán šlápl prudce na brzdu až do zastavení a my jsme to už nezvládli ubrzdit," vysvětlila půvabná DJka s tím, že za volantem v tu chvíli seděl její partner Petr Plaček. "Naštěstí se nic nestalo. Byly to jen plechy. Bohužel jsme byli na špatném místě ve špatnou dobu, takže jsem vlastně ráda, že se nestalo nic horšího," dodává Andrea.

Ta tak místo vystoupení ve Vyškově večer skončila i s řidičem druhého vozu na policii, odkud poslala fanouškům vzkaz, že se její vystoupení odkládá. A kdo zaplatí škodu? Auto totiž vůbec nebylo Andrey! "Auto mám v pronájmu od Tukasu, takže oni vše vyřeší," krčí Pomeje rameny.

Černovláska má za sebou podle svých slov nejhorší týden v životě, a páteční nehoda je proti ní jen drobností oproti tomu, co prožívá poslední dny. Ve středu totiž pohřbila manžele Jiřího Pomeje, který minulý týden podlehl rakovině. Pár spolu sice už několik měsíců nežil, a než Jiří onemocněl, spělo vše k rozvodu, přesto jí však herec a producent nikdy nepřestal "být jedno". O tátu navíc přišla Andreina a Jirkova pětiletá dcera Anička.

Fotogalerie
119 fotografií