Neuplyne dne, kdy bychom se nedozvěděli o další celebritě, která se rozhodla uprchnout před českým mrazem na indonéský ostrov Bali. Každoročně se tam na dovolenou uchyluje třeba Dara Rolins, která své fanoušky pravidelně zásobuje žhavými fotkami.

Že žhavé fotky na fanoušky zabírají, ví herečka, známá ze seriálů Přístav nebo První republika Barbora Mottlová, moc dobře. S nahotou totiž neměla nikdy problém. Její sociální sítě jsou plné polonahých snímků. Před měsícem se například pochlubila sexy fotkami z maďarských lázní. Nyní ale vytasila silnější kalibr. Ze své dovolené na Bali poslala fotky z bazénu, kde vystavuje na obdiv svoje pozadí! „Neskutečnej relax.. k tomu prostě není co dodat. Jakpak jste se vyspali? Do růžova? Já téměř do azurova. Zbožuju to tu," doplnila ke žhavým fotkám herečka. 

Fanouškům při pohledu na tyto snímky padla brada a její pozadí si nemohli vynachválit. „Možná na té fotce mělo být ještě nějaké zdravotní upozornění, takové, jaké se davá třeba na cigarety: Pozor, pohled na tuto fotku může způsobit zástavu srdce!" vtipkoval jeden. Hodně myšlenek probíhá při pohledu na tuto krásu," napsal další...

VIDEO: Tahle herečka je stále nezadaná! Mottlová fotila v červeném prádle! Podívejte se...

Video
Video se připravuje ...

Tahle herečka je stále nezadaná! Mottlová fotila v červeném prádle! Podívejte se ... Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
63 fotografií