I když to zpočátku vypadalo nadějně pro Mariem Mhadbi, která překousla nevěru svého muže Karla Janečka, když se tajně neoficiálně oženil s Liliou Khoustnoutdinovou a počal s ní dítě, nakonec zůstaly Mariem oči pro pláč. 

"21 dní poté, co jsem viděla "ty" dvě očekávané čárky na testu, se začalo stahovat peklo kolem naší rodící se rodinky. Nechci rozebírat, kdo za co může a co si o tom myslím. Prošli jsme velkou tmou, hrou stínů a bolesti. Dalo mi to spoustu podnětů k sebereflexi a mnohé bych dnes udělala jinak. Jsem ráda, že jsem si zachovala čistý štít a celou epopej ustála ve své pravdě, i když to často byla zdánlivě ta nejméně výhodná volba. 

Poznala jsem i mně dříve neznámé spektrum lidského chování, ale hlavně Karla a samu sebe v tom nejhorším. Během zkoušek se teprve prý pozná člověk, a tak si dnes snad můžeme zaslouženě říct, že nás vztah má silný kořen.

Přesně 21 dní před porodem přišel zlom a od té doby vášnivě budujeme naši rodinu. Jsem ráda, že jsem nám dala druhou šanci a denně se učím. Miluji a obdivuji svého muže, v neposlední řadě za to, jak důstojně a hezky se choval, i přes všechna dramata, k matce svého syna (a občas, když to přeháněl - tak mi to dalo zabrat, nejsem Buddha).

Říká se, že velké věci občas stojí velké úsilí – doufám, že jsme ten případ. A právě proto dnešní magickou noc 21.12., kdy se potkává slunovrat s úplňkem, trávíme spolu odpojeni od světa hluboko v poušti, na stejném místě, kde jsem na jaře našla odvahu znovu jít dál," vysvětlila kněžka Lilia na sociální síti s tím, že pro ni 21 je významné číslo. 

Na to reagoval i Karel Janeček, který na svůj Instagram napsal: " Lilia vám může vysvětlit, jak zimní slunovrat symbolizuje začátek nového cyklu. Každopádně datum 21.12. (a čas 12:21) představují jedinečný a jediný moment v celém roce. Věřím, že letošní slunovrat znamená i dobré zakončení strastiplné cesty mně, Lilie a Mariem posledního roku a půl. Omlouvám se oběma ženám za strasti, kterými jsme všichni tři prošli. Děkuji Mariem za čas, který jsme spolu mohli sdílet, za její vnitřní krásu a výjimečnost a nejvíce pak za úžasného a láskyplného syna Yaniska. Před sedmi měsíci jsem si uvědomil, že musím jít dál. Naše cesty se rozešly a v současné době se rozvádíme. Věřím, že zůstaneme blízkými přáteli na celý život a budeme sdílet jak péči o našeho syna, tak i naše společné poslání, kterým je propojování lidí celého světa a nastoupení cesty ke světu H21, člověka 21. století. Děkuji Lilii za její trpělivost a sílu a za naši krásnou a magickou dceru Isabelku. Jsem šťastný, že s ní mohu sdílet svůj život, obdivuji ji za její výjimečné schopnosti a energii života a lásky," napsal a přidal fotografii, kde jsou všicni spolu. "Věřím, že výjimečně těžkých posledních čtrnáct měsíců plných příkoří a utrpení, prožití těch nejhlubších krizí, nám umožnilo se vzájemně celistvě poznat a poznávat dnes krásu budování hloubky v jednom dlouhodobém vztahu," dodal.

Ta s Karlem Janečkem právě prochází pouští Sahara i s jejich malou dcerkou Isabelou a stráví tam několik dní. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Lilia vám může vysvětlit, jak zimní slunovrat symbolizuje začátek nového cyklu. Každopádně datum 21.12. (a čas 12:21) představují jedinečný a jediný moment v celém roce. Věřím, že letošní slunovrat znamená i dobré zakončení strastiplné cesty mě, Lilie a Mariem posledního roku a půl. Omlouvám se oběma ženám za strasti, kterými jsme všichni tři prošli. Děkuji Mariem za čas, který jsme spolu mohli sdílet, za její vnitřní krásu a výjimečnost a nejvíce pak za úžasného a láskyplného syna Yaniska. Před sedmi měsíci jsem si uvědomil, že musím jít dál. Naše cesty se rozešly a v současné době se rozvádíme. Věřím, že zůstaneme blízkými přáteli na celý život a budeme sdílet jak péči o našeho syna tak i naše společné poslání, kterým je propojování lidí celého světa a nastoupení cesty ke světu H21, člověka 21. století. Děkuji Lilii za její trpělivost a sílu a za naši krásnou a magickou dceru Isabelku. Jsem šťastný, že s ní mohu sdílet svůj život, obdivuji ji za její výjimečné schopnosti a energii života a lásky. Věřím, že výjimečně těžkých posledních čtrnáct měsíců plných příkoří a utrpení, prožití těch nejhlubších krizí, nám umožnilo se vzájemně celistvě poznat a poznávat dnes krásu budování hloubky v jednom dlouhodobém vztahu.

Příspěvek sdílený Karel Janeček (@karel252),Pro 21, 2018 v 3:57 PST

 

Fotogalerie
44 fotografií