Hvězdu nového seriálu Krejzovi můžeme na divadelních prknech vídat v řadě rolí, včetně titulní úlohy v představení Don Juan či obchodníka Hugha Fennymana v Zamilovaném Shakespearovi. Ovšem kromě toho, že v divadle tráví nejeden večer, se sem rád vrací i kvůli jiným příležitostem.

Těsně před první adventní nedělí byl tak dokonce i jednou z osobností, které se v místní herecké místnosti sešli, aby si užili předvánoční čas při zdobení perníčků. Ondřej si s bílou polevou poměrně vyhrával a podle jeho úsměvu se i velmi dobře bavil. Přitom by se mu jistě nikdo nemohl divit, kdyby už dávno na Divadlo pod Palmovkou zanevřel a raději odešel hrát na jinou scénu.

Vždyť právě při cestě do divadla z nedaleké restaurace ho v březnu 2016 napadli dva agresivní fandové fotbalu, kteří zrovna sledovali zápas Sparty s Plzní. Přímo na ulici ho zkopali do těla i hlavy a Veselý skončil v nemocnici s otřesem mozku a ošklivými pohmožděninami. Dodnes přitom bojuje s následky zranění. „Pořád mě bolí krční páteř a nespím. Mám problémy se spánkem a občas bolesti hlavy,“ přiznal v 13. komnatě herec, který se ale očividně na hrůzu snaží zapomenout, a tak si nepřipouští, že kvůli práci často kolem osudného místa prochází.

Nezabránilo mu to zavítat na předvánoční akci, kde kromě něj cukroví zdobili i mlsali také další jeho kolegové, například Jakub Albrecht známý především z kriminálek Specialisté, Policie Modrava či ze seriálu Modrý kód. Nechyběla ani moderátorka Hit rádia i Dobrého rána na České televizi Vendula Fialová, která pak o víkendu pekla perníčky i doma.

„Vánoce jsou pro mě klid a rodina. Těším se na rodinu, že budeme spolu. A třetím rokem chci udržet mou tradici - rozvalit se na gauči a koukat na pohádky,“ těší se už na svátky Vendula, která chce zavzpomínat i na zesnulé prarodiče a ráda by se vyhnula stresu, který často Vánoce doprovází. Proto si také s příbuznými předá raději vyráběné dárky od srdce.

„Ovšem letos pracuju i 24., budu do dvou moderovat v rádiu, tak přijedu akorát na večeři, do Ostravy cesta daleká. Ale už se nemůžu dočkat,“ dodala blondýnka známá i ze seriálu Policie Modrava, které bude od půlky prosince dělat radost také malé štěňátko, na které už se moc těší.

VIDEO: Jak bude trávit Vánoce Tatiana Vilhelmová?

Video
Video se připravuje ...

Jak bude Tatiana Vilhelmová trávit Vánoce Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
48 fotografií